Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kucherenko o vzťahu so starším chlapom: HNUS!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Bývalá modelka Silvia Kucherenko má aktuálne vzťah s podnikateľom z Prahy, jeho identitu ale drží v tajnosti. Nový muž v jej živote evidentne nie je oveľa starší. Blondínka by totiž na taký vzťah vraj nemala žalúdok.

Silvia už netají, že nie je sama. Detaily o novom vzťahu si však necháva pre seba. O jej novej známosti sa vie len toľko, že podniká a žije v Prahe. 

Kucherenko o vzťahu so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Aktuálne dala blondínka fanúšikom možnosť klásť jej zvedavé otázky a jedna z nich znela, aký je pre ňu ideálny vekový rozdiel. „Ideál podľa mňa 40 – 50... potom už nie. Toto vôbec nechápem a nemala by som na to žalúdok,” vyhlásila Silvia. 

Nenarážala však primárne len na vek, ale na trend, keď starší muži vyhľadávajú mladé ženy, ktorým platia za spoločnosť. „Môžeš byť starý, škaredý, nepoužiteľný, len mi plať? Hnus,” nekládla si servítky pred ústa. 

Kucherenko o vzťahu so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Kucherenko neustále poukazuje na to, že sa vie o seba postarať a nepotrebuje muža, aby bola finančne zabezpečená. „Musíte si samu seba vážiť,” odkázala všetkým svojim sledovateľkám. 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu