Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herec Domonkos 3 mesiace po ZÁSNUBÁCH: Svadobné FOTO... Prvýkrát ukázal polovičku!

Michal Domonkos sa oženil! Zobraziť galériu (3)
Michal Domonkos sa oženil! (Zdroj: Instagram M.D.)

MODRA - Dabingový herec Michal Domonkos (41) konečne našiel tú pravú! Po búrlivom rozchode so svojou bývalou sa v júli tohto roku zasnúbil a už je z neho aj ženáč. Svoju vyvolenú doteraz verejnosti neukázal. Urobil tak až pár týždňov po svadbe...

Známy dabingový herec Michal Domonkos, ktorý svoj hlas prepožičal mnohým osobnostiam, oznámil pred tromi mesiacmi radostnú novinku. Na svojom Instagrame sa podelil o záber z dovolenky v Grécku, na ktorom mala jeho polovička na ruke snubný prsteň.

„Povedala ÁNO. A starejší bude mať svadbuuuuu,” napísal k fotografii na začiatku júla. Michal sa okrem dabingu venuje aj herectvu a po víkendoch sa z neho stáva tiež starejší na svadbách. Svoju úlohu tak musel teraz prenechať niekomu inému.

Herec Domonkos 3 mesiace
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Prednedávnom sa z neho už stal ženáč! „Kyticu už mám. Už len nevesta. Starejší sa žení,” prezradil pred pár týždňami. Na sociálnych sieťach ale doteraz neukázal svoju vyvolenú. Až teraz urobil výnimku. Zverejnil snímku zo svadby!

„Prvá spoločná fotka z našej svadby. Ďakujeme všetkým za to, že ste nám ho spríjemnili a aj za všetky gratulácie. A ten pocit nájsť svoju polovičku prajem každému na svete,” uviedol. Michal mal na svadbe nezvyčajne biely oblek a nevesta zvolila čipkovanú róbu. Pozrite, ako im to spolu pristane. Mladomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Michal Domonkos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu