Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská speváčka PORODILA: FOTO priamo z pôrodnice!

Dominika Jurena Stará Zobraziť galériu (2)
Dominika Jurena Stará (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka sa dnes ráno podelila so svojimi fanúšikmi s radostnou novinkou. Stala sa po druhýkrát mamou! Anjelik ich prekvapil tesne pred polnocou. Zverejnila aj fotografiu z pôrodnice.

V apríli tohto roku speváčka Dominika Jurena Stará všetkých prekvapila krásnou správou. So svojimi fanúšikmi sa podelila o to, že k synčekovi Miškovi čoskoro pribudne súrodenec. O dva mesiace neskôr zverejnila aj pohlavie dieťatka. Pod srdcom nosila malú princeznú.

„Dajme tomu, že v tom októbri, pretože ja budem musieť mať plánovanú sekciu kvôli tomu, že medzi prvým a druhým pôrodom nemám dva roky. A aj kvôli tomu, že ten prvý pôrod bol taký komplikovaný a nebolo mi odporúčané rodiť prirodzene, mám úzku panvu, takže ktovie, koľko bude mať malá. Miško mal skoro 3,5 kg, pred termínom sa narodil, takže uvidíme. Ja tak počítam, že ten začiatok októbra už by mohla byť na svete, teda dúfam,“ prezradila nám pred časom termín svojho pôrodu.

Dominika Jurena Stará
Zobraziť galériu (2)
Dominika Jurena Stará  (Zdroj: Ján Zemiar)

A dátum 2. 10. si budú s manželom pamätať už navždy. Dominika porodila zdravú dcérku, ktorej dali krásne meno. „Tesne pred polnocou si nás prekvapila a doplnila si našu rodinku. Z Miška je už veľký braček a z nás sú tí najšťastnejší rodičia! Naša krásna Izabelka, všetci ťa neskutočne milujeme a už sme sa ťa nevedeli dočkať,” zverila sa ráno na sociálnej sieti Instagram. Šťastným dvojnásobným rodičom srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu