Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Haklová o boxerskom zápase: Váhala nad ponukou... Zo súperky nebola NADŠENÁ!

Monika Haklová Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už sa to nezadržateľne blíži! Za 3 týždne budeme môcť vidieť Moniku Haklovú (48) v jej prvom boxerskom zápase. Ako však v našom rozhovore prezradila, v prvých momentoch, keď dostala túto ponuku, váhala. Nebola si istá svojou súperkou a necítila z nej nadšenie...

Monika Haklová pred pár mesiacmi všetkých prekvapila, keď sa jej tvár zrazu objavila na stránke organizácie Fight Night Challenge. Ako vyšlo najavo, Monika sa rozhodla ísť do boja a predviesť všetky svoje schopnosti, čo sa za krátky čas naučí na tréningoch. Proti nej sa už v máji postaví tiež bývalá farmárka, známa z poslednej série, a to Dagmar Kubinová.

Haklová o boxerskom zápase: Váhala nad ponukou... Zo súperky nebola NADŠENÁ! (Zdroj: Maarty)

S trojnásobnou mamičkou sme sa nedávno stretli na tlačovke a pri tejto príležitosti poskytla aj rozhovor pre Topky.sk. Na šport je síce ako trénerka zvyknutá, ale príprava na boxerský zápas je úplne o inom. Namáhavé každodenné tréningy určite nie sú pre slabé kusy a veľakrát sa stane, že si človek pri tréningu siahne aj na úplné dno.

Monika Haklová
Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ja som v prvom rade športovec a som športová trénerka, takže pre mňa je to veľmi veľká výzva a veľmi sa na ňu teším. Zároveň chcem povedať, že ja mám 48 rokov a chcem ukázať aj sebe, aj ostatným ľuďom, že proste dá sa aj v takomto veku a dá sa za dva mesiace naučiť a ísť do toho ringu,“ zneli jej úvodné slová, prečo vlastne túto ponuku prijala.

Keďže je to naozaj Monikina prvá skúsenosť s týmto bojovým športom, zaujímalo nás, či ponuku prijala hneď. „Súperka už bola vybratá, čiže mňa potom oslovili. Keď mi povedali, aká súperka ide, tak som nebola až tak veľmi nadšená, lebo predsa,  je väčšia, má strašne veľa kíl. Takže nebola som moc nadšená, rozmýšľala som nad tým, ale keďže som bojovníčka a je to športová výzva... 3 dni som váhala,“ neskrývala pred nami svoje počiatočné obavy.

Haklová o boxerskom zápase:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fight Night Challenge)

Avšak rozhodla sa, že to prijme a dá do toho všetko. A preto si nenechajte ujsť už 13. 5. Monikin zápas s Dagmar. Lístky si zakúpite v sieti Predpredaj.sk. Ak vás zaujíma, ako sa bývalá farmárka pripravuje na svoju súperku, vypočujte si rozhovor vyššie.

Viac o téme: Monika HaklováFight Night Challenge 4
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu