Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z tlačovky rovno na POHREB: Heribanovej POSLEDNÉ ZBOHOM dôležitému mužovi!

Alena Heribanová s partnerom Zobraziť galériu (3)
Alena Heribanová s partnerom (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Moderátorka Alena Heribanová patrila k tým, ktorí pred dvomi týždňami so smútkom reagovali na smrť fotografa Ctibora Bachratého. Tento muž mal v jej živote naozaj dôležité miesto, poznali sa už počas stredoškolských čias. A tak sa včera vytratila skôr z tlačovej konferencie RTVS, aby mu mohla dať aj posledné zbohom v bratislavskom krematóriu.

Každý, kto občas prišiel do styku s divadelným fotografiami, musel si všimnúť meno Ctibor Bachratý. Tento umelec spolupracoval najmä so Slovenským národným divadlom, a tak na jeho nedávnu smrť reagovalo so smútkom mnoho hercov. 

Galéria: Ctibor Bachratý - rozlúčka v krematóriu

Svoj žiaľ vyjadrila aj moderátorka Alena Heribanová a išlo naozaj o veľmi osobné slová. Nepoznali sa totiž len profesionálne... „Trafil si sa vždy spúšťou do sekundy, ktorá zastavila čas - a Tvoja fotka vošla do večnosti. Mám ich od Teba veľa… ešte z gymnaziálnych čias z Trenčína, zo súboru Trenčan, kde sme spolu tancovali a zažívali prvé cesty do sveta, z divadiel, festivalov, stretnutí. A zrazu tu už nie si. Niekto Ťa predbehol a stlačil spúšť, sekunda zastavila čas… budeš chýbať, drahý priateľ. Šťastnú cestu do večnosti,” rozlúčila sa s ním koncom augusta na sociálnej sieti. 

Poslednú rozlúčku so zosnulým fotografom naplánovala rodina na 12. septembra so začiatkom krátko po 13. hodine. V rovnaký dátum sa však konala aj tlačová konferencie RTVS, ktorú moderovala práve Alena Heribanová. 

Z tlačovky rovno na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Hneď po oficiálnej časti sa však vytratila a smerovala do krematória, aby dala zbohom Ctiborovi Bachratému. Moderátorka odložila farebnú šatku, opasok aj svoj povestný úsmev a dôstojne sa rozlúčila so svojím dlhoročným kamarátom. 

Alena Heribanová s partnerom
Zobraziť galériu (3)
Alena Heribanová s partnerom  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Alena HeribanováCtibor Bachratý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu