Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Patejdlov rozvod po vyše 30 rokoch: Manželka nič netušila... Žil s dvomi naraz!

Vašo Patejdl s exmanželkou Alenou a druhou ženou Milušou Zobraziť galériu (3)
Vašo Patejdl s exmanželkou Alenou a druhou ženou Milušou (Zdroj: Peter Frolo, archív VP)

BRATISLAVA - Hudobník Vašo Patejdl nevyvolával škandály, mnohých však prekvapilo, keď sa prevalil jeho mimomanželský vzťah. Paralelne žil s manželkou Alenou aj druhou partnerkou Milušou, s ktorou vychovával utajeného syna.

Vašo Patejdl bol dlhé roky vnímaný ako vzorný manžel a otec. S manželkou Alenou bol ženatý viac ako 30 rokov a vychovali spolu synov Vaša a Roba. 

Patejdlov rozvod po vyše
Zobraziť galériu (3)

Keď sa prevalilo, že sa stretáva aj s inou ženou, ich nemanželský syn Benjamín mal už tri roky.  „Je pravda, že sme náš vzťah udržovali dlhšie, navyše sme mali malého syna. Žil som v paralelnom vzťahu a po nejakej dobe som pochopil, že takto to ďalej nejde. Inak by som sa z toho zbláznil,” povedal Patejdl pre český týždenník Sedmička. 

Jeho aféra vyšla najavo na jeseň 2011 a podľa všetkého sa o nej aj Alena dozvedela až z novín. Český Blesk pritom tvrdí, že syn s novou partnerkou Milušou sa narodil po umelom oplodnení – išlo teda o dlhodobo plánované dieťa. 

Vašo a Alena sa napokon rozviedli v roku 2014 a na jar 2015 si hudobník odviedol o 17 rokov mladšiu Milušu k oltáru priamo vo Vatikáne. 

„Všetko bolo dohodnuté pol roka dopredu na 7. mája,“ povedal po svadbe pre týždenník Plus 7 dní Patejdl, ktorý svoj životný krok tajil aj pred svojimi kamarátmi  zo skupiny Jožom Rážom a Jánom Balážom. „Bol to cirkevný sobáš v Kostole sv. Anny. Boli tam s nami len naše mamy, náš syn Beník, moji synovia Robo a Vašo z prvého manželstva s partnerkami a svedkovia,“ prezradil týždenníku spevák.

Vašo Patejdl so svojou Milušou
Zobraziť galériu (3)
Vašo Patejdl so svojou Milušou

Viac o téme: Vašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu