Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Česká herečka sa vydala v sanatóriu: Svadba v 73 rokoch!

Jitka Molavcová a Alfred Strejček Zobraziť galériu (2)
Jitka Molavcová a Alfred Strejček (Zdroj: ČT)

PRAHA - herečka Jitka Molavcová (73) bola kedysi 30 rokov vydatá. Po rozvode sa jej partnerom stal kolega Alfred Strejček (81) a podľa českých médií sa teraz dvojica vzala! Svadba sa konala v sanatóriu, kde herec žije po tom, ako skončil na vozíčku.

Podľa portálu Super.cz sa herečka Jitka Molavcová počas uplynulého víkendu vydala. Išlo vraj o cirkevnú svadbu, na ktorú dorazili aj ľudia z divadelnej brandže. 

Galéria: Jitka Molavcová

Herečkiným vyvoleným sa stal kolega Alfred Strejček, s ktorým tvorí pár už približne 20 rokov. „Alfred je vzácny človek a my si veríme navzájom. Máme vlastne veľké šťastie. Mám ho veľmi rada,” povedala umelkyňa v dokumente Klaunka. 

Obrad sa konal v sanatóriu, kde Strejček pobýva. Je totiž upútaný na invalidný vozík. Pred 6 rokmi sa u neho prejavila vzácna choroba. „Zrazu som sa ocitol v bezvládnom stave. Nemohol som hovoriť, nemohol som sa hýbať,” opísal herec v relácii 13. komnata. „Stále verím, že sa jedného dňa najem, že sa sám umyjem, vyčistím si zuby. neverím na zázraky, ale spolieham sa na ne,” vyhlásil pred kamerami. 

Jitka Molavcová a Alfred Strejček
Zobraziť galériu (2)
Jitka Molavcová a Alfred Strejček  (Zdroj: ČT)

Ako píše denník Aha!, pre Strejčka bola vlastná svadba dosť namáhavá. „Všetci sme obdivovali, ako to zvládol. Sanatórium všetko zariadilo tak, aby to dokázal. Boli naozaj skvelí,” uviedol jeden zo svadobných hostí. 

Viac o téme: Jitka Molavcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu