Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jasmina s Rytmusom ukázali syna: FOTO Sanel má oči po mame!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Pred 4 rokmi Jasmina Alagič Vrbovská a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský prežili najkrajší deň v ich životoch. Zaľúbenci sa stali rodičmi synčeka, ktorý dostal netradičné meno Sanel a stal sa stredobodom celého ich vesmíru. Už od jeho narodenia ho pred zrakom širokej verejnosti chránia, no teraz...

Jasmina a Rytmus sú na sociálnych sieťach mimoriadne aktívni. Aj napriek tomu si však dávajú dobrý pozor na to, čo na Instagrame zverejnia. Teda, aspoň čo sa týka ich synčeka. Ten v stredu oslávil štyri roky, no a počas celého tohto obdobia si jeho rodičia dávali pozor, aby zábery jeho tváričky nikam neunikli. 

Občas sa síce podelili o nejakú tú rodinnú fotografiu či milé video, obaja však dôkladne dbali na to, aby jeho vzhľad zostal pred verejnosťou tajomstvom. Teraz ale pôvabná mamička zverejnila spoločnú fotografiu s manželom aj synčekom a polovicu Sanelovej tváre predsa len vidno.

Na zábere, kde dáva chlapček Jasmine pusu, si dokonca jedna z jej sledovateliek všimla, že Sanel má oči ako jeho krásna mamina. A veru, podoba tam rozhodne je. Vidíte to aj vy? 


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


 

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičSanel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu