Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Majk Spirit ZDRHOL zo Slovenska: Nový začiatok... TO NAJLEPŠIE len príde!

Majk Spirit s manželkou a dcérkou
Majk Spirit s manželkou a dcérkou (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Obrovská zmena! Hudobník Majk Spirit sa rozhodol opustiť Slovensko. Pred pár dňami sa presťahoval k našim českým susedom a verí, že to najlepšie v živote ho ešte len čaká.

Majk Spirit sa už nejaký čas netajil, že rozmýšľa o sťahovaní. „Žijem síce v Bratislave, ale rozmýšľam nad tým, že by som sa presunul do Prahy. Ja som zvyknutý na veľké davy,“ prezradil pred dvomi mesiacmi v relácii Show Jana Krausa.

A je jasné, že už vtedy nešlo len o nejaké teoretizovanie. Hudobník už v tom čase musel mať všetko dobre premyslené, len to zrejme nechcel zakríknuť. Aktuálne je už totiž presťahovaný! „Tento týždeň sme sa presťahovali do Prahy! Nové začiatky sú vždy trochu výzva, ale tešíme sa na čerstvý začiatok!” informoval v nedeľu na sieti Instagram. 

Kedysi sa hovorilo, že po tridsiatke sa už veľké zmeny robia ťažšie, dnes to však už akosi neplatí. Ľudia sa neboja začať novú etapu života ani neskôr. „Keď som mal 20, myslel som si, že 40 je už takmer koniec života. teraz mám 38 a úprimne naozaj cítim, že to najlepšie len príde,” vyhlásil aj Majk, ktorý sa teší na nové výzvy. 

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu