Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rytmus a Jasmina sa buchli po vrecku: Sedačka za CENU BAVORÁKA a... Obrovské SKLAMANIE!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vďaka úspechu si môžu raper Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič dovoliť naozaj veľa. No gauč za cenu auta? Uff!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič si nežijú zle. Moderátorka sa okázalým luxusom nijako zvlášť nechváli, ale z viacerých príspevkov na sociálnej sieti je jasné, že si ho môže dovoliť. 

Rytmus a Jasmina sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.A.V.)

Aktuálne ju zamestnáva projekt hosťovského domčeka a keď bude dokončený, bude samozrejme potrebovať zariadenie. Jednou z dôležitých vecí je aj gauč. „Ja vždy nájdem extrémne predraženú vec a nakoniec je to úplná debilina. Našla som sedačku, ktorá sa mi veľmi páčila, za zhruba 40-tisíc,” prezradila Jasmina na sieti Instagram. 

Nuž, trochu drahý špás do hosťovského ubytovania. Hlavne, keď v tejto cene sa dá kúpiť nižší rad BMW či mercedesu a ešte vám pri základnej výbave pár tisíc aj zostane. 

Ako ale vyšlo najavo, Jasmina túto investíciu už urobila. A oľutovala! „Jednu takú koko..., kokosovinu už máme na dome a nikdy viac za také prachy sedačku nekúpime. Takže ta mám látky a idem si dať vyrobiť sedačku za tretinovú cenu, asi aj oveľa menej. Ak budete chcieť drahú hlúposť, zavolajte Jasmine, pretože ja ju určite už mám a môžem vás odhovoriť,” vyhlásila moderátorka. 

Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jasmina AlagičPatrik Rytmus Vbrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu