Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nepríjemné zranenie Kaliho manželky: Popáleniny 2. stupňa!

Kali s manželkou Alicou Zobraziť galériu (3)
Kali s manželkou Alicou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Au! To muselo bolieť. Manželka rapera Kaliho, Alica, sa počas varenia vážne zranila. Spôsobila si popáleniny druhého stupňa!

Z rapera Kaliho sa stal ženáč v roku 2019. Za ženu si vzal nechtovú dizajnérku Alicu, ktorá mu pár mesiacov pred svadbou priviedla na svet dcérku Nelku. Umelec sa v súčasnosti netají tým, že povinnosti v domácnosti robí rád a svoju malú lásku každodenne nosí do škôlky, zatiaľ čo jeho manželka pracuje.

Avšak, momentálne je indisponovaná kvôli vážnemu zraneniu. Počas toho, ako varila, jej horúca para obarila pravú ruku. Keďže je praváčka, obmedzuje ju to pri všetkých činnostiach. „Dva týždne dozadu v sobotu som varila polievku v tlakovom hrnci, ktorý ma obaril horúcou parou. Okamžite mi pomohol manžel, rodičia a svokrovci. Stalo sa to podvečer a na pohotovosť som išla v nedeľu ráno, kde ma ochotne ošetrili,“ priznala pre Topky.sk.

Nepríjemné zranenie Kaliho manželky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

O Alicu sa starajú v jednej z bratislavských nemocníc. Nesmierne si pochvaľuje personál a ich ochotu. „Podľa mňa vďaka lekárom z Ružinova, ktorí mi to ošetrujú, sa to hojí skvele, ale je dôležité, aby som ruku chránila momentálne pred slnkom,“ prezradila nám. Samozrejme, musí chodiť na preväzy. „Preväz som absolvovala každé dva dni a zajtra ma čaká posledná kontrola od úrazu,“ dodala.

Poranenia sa jej stále zlepšujú a keďže to mala poriadne ošetrené, jaziev sa nebojí. „Som presvedčená, že nie, keďže som ruku mala chránenú a liečenú bez infekcie,“ vyjadrila sa. Tlakový hrniec jej spôsobil popáleniny 2. stupňa. Alici prajeme skoré uzdravenie!

Nepríjemné zranenie Kaliho manželky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Kali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu