Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tehotná Twiinska ukázala BRUŠKO: Fíha, takéto VEĽKÉ mala pri Linde AŽ v 6. mesiaci!

Daniela Nízlová sa pochválila tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (5)
Daniela Nízlová sa pochválila tehotenským bruškom. (Zdroj: Instagram D.N.)

BRATISLAVA - Bol to obrovský šok, keď sa pred mesiacom dostala na verejnosť informácia, že speváčka Daniela Nízlová je tehotná. Otcom jej druhého dieťatka je známy slovenský herec Victor Ibara, s ktorým v čase splodenia potomka randila len 2 týždne. Aktuálne je stále len na začiatku radostného obdobia, ale... Fíha, takéto veľké bruško mala pri Linde až v 6. mesiaci!

Daniela Nízlová sa už o pár mesiacov stane dvojnásobnou mamou. Po dcérke Linde, ktorú má s futbalistom Stanislavom Lobotkom, čaká bábätko so známym slovenským hercom Victorom Ibarom. S tým sa zoznámila na markizáckom Let's Dance a už po dvojtýždňovej známosti sa im podarilo splodiť dieťa. 

Aktuálne je Twiinska stále len na začiatku tehotenstva. A hoci iným ženám v takomto období ešte bruško nevidno, ona už požehnaný stav rozhodne neskryje. Na sociálnej sieti Instagram sa pochválila svojím aktuálnym záberom. A sama je prekvapená, ako rýchlo jej tehotenské krivky narástli. „S Lindou som takéto bruško mala asi až v 6. mesiaci,“ zhodnotila. Pozrite, ako jej to pristane!

Tehotná Twiinska ukázala BRUŠKO:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.N.)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu