Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zmätená víťazka Miss Slovensko 2023: Vôbec tomu neverila... A POZOR, táto kráska je nezadaná!

Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová Zobraziť galériu (17)
Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dámy a páni, tak toto je absolútna víťazka Miss Slovensko 2023 Daniela Vojtasová (23). Svoj prvý titul Miss Press získala ešte na nedávnej tlačovej konferencii a potom počas finálového večera pozbierala takmer všetko, čo sa dalo. A mužské osadenstvo nech zbystrí pozornosť, pretože táto kráska je stále nezadaná...

Rozhovor s Miss Slovensko 2023 (Zdroj: Ján Zemiar)

Včerajší večer nebol len o kráse, ale takisto predovšetkým o sile osobnosti. Miss Slovensko sa po dlhšej pauze vrátila na televízne obrazovky a televízni diváci tak v priamom prenose spoznali absolútnu víťazku tohto ročníka, ktorou sa stala 23-ročná kráska z Dolného Kubína Daniela Vojtasová.

Zmätená víťazka Miss Slovensko
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Predprípravu s vyhlásením jej mena si už Daniela vyskúšala na tlačovej konferencii, keďže sa stala Miss Press a potom na samotnom finále jej šerpy s titulmi len pribúdali. Najskôr to bol titul Miss Gosh, potom Miss Skin za najlepšiu pleť, ohúrila aj svojím hlasom, keďže si vyslúžila aj titul Miss Voice a nakoniec si odniesla aj celkové víťazstvo a stala sa Miss Slovensko 2023.

Zmätená víťazka Miss Slovensko
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zaujímavé je, že kráska, ktorá získala počas večera takmer každý titul, ktorý sa udeľoval, nemá priateľa. „Nie som zadaná,” prezradila nám bezprostredne po svojom víťazstve. A tak sme zisťovali, aký typ muža hľadá. „Úprimne – momentálne nehľadám. A nemám nejaký konkrétny typ. Myslím si, že každý z nás vie zaujať tým, že je niečím špeciálny a niečím výnimočný, takže to je asi také gro,” povedala Daniela. Nuž, páni, máte šancu. 

Aké boli blondínkine pocity po zisku korunky Miss Slovensko 2023 a čomu sa chce teraz venovať, sa dozviete z videorozhovoru vyššie. 

Viac o téme: Miss Slovensko 2023Daniela Vojtasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu