Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalka Fredyho Ayisiho po dvojročnom vzťahu: SVADBA s exotickým fešákom!

Fredy Ayisi s bývalou partnerkou Vandou Gallo Zobraziť galériu (4)
Fredy Ayisi s bývalou partnerkou Vandou Gallo (Zdroj: Vlado Anjel)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Už aj bývalka (36) tanečníka Fredyho Ayisiho (56) išla pod čepiec. Po dvojročnom vzťahu s exotickým fešákom si povedali svoje áno minulý víkend v jednom zo slovenských kaštieľov. Aha, aké mala nevesta šaty!

V roku 2018, Fredy Ayisi zbalil o 20 rokov mladšiu blondínku, ktorá nebola až taká neznáma. Tanečník si totiž začal s modelkou Vandou Gallo. Tá pred 13 rokmi získala titul najkrajšej Európanky na súťaži krásy Beauty of the World. Zrejme sa spoznali cez jogu, ktorej sa obaja doteraz venujú.

„Je to moja priateľka, ale ešte tam nie je nič, čo by mohlo verejnosť zaujímať. Prehnaný záujem a verejné dedukovanie nám môže skôr ublížiť,“ povedal nám vtedy Ayisi. Ich láska im však nevydržala. Podľa informácií z blízkeho zdroja dvojice sa rozišli po dvoch rokoch vzťahu.

Bývalka Fredyho Ayisiho po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Vanda však dlho neotáľala a zbalila ďalšieho exotického fešáka, Chrisa, s ktorým má maličkú dcérku. A v týchto dňoch sa už aj oficiálne vydali na spoločnú cestu životom. Jogínka svojmu partnerovi povedala áno. Urobila tak v jednom zo slovenských kaštieľov. A bola z nej naozaj krásna a trochu netradičná nevesta. Spoločnú fotografiu, kde bolo vidno Vandine svadobné šaty, pridala na svoj profil jej najlepšia kamarátka, modelka Soňa Štefková.

Bývalka Fredyho Ayisiho po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

„Tento víkend bol magický. Vydávala sa moja najlepšia priateľka, moja spriaznená duša, s ktorou to ťaháme už niekoľko rokov,” napísala k ich spoločnému záberu Soňa. Zaľúbenci sa však s fotkami z ich veľkého dňa nepodelili. Blondínka si však už zmenila meno na svojom instagramovom účte. Dnes sa môže pýšiť menom Vanda Sprenger.

Bývalka Fredyho Ayisiho po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.G.)

Viac o téme: Fredy AyisiVanda Gallo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu