Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

STRACH o Jiřího Bartošku (76): Náhly prevoz do nemocnice!

Jiří Bartoška musel byť hospitalizovaný. Zobraziť galériu (2)
Jiří Bartoška musel byť hospitalizovaný. (Zdroj: ČT)

PRAHA - Už onedlho v Karlových Varoch odštartuje 57. ročník Medzinárodného filmového festivalu, ktorého prezidentom je Jiří Bartoška (76). Aktuálne však české médiá obletela znepokojivá správa o jeho náhlej hospitalizácii!

Ako informuje Blesk.cz, Jiří Bartoška sa kvôli ťažkej viróze necítil dobre už dlhší čas. A jeho stav dospel do takého štádia, že ho cez týždeň musela záchranka previezť do Fakultnej nemocnice v Motole. Herec a prezident MFF Karlovy Vary je teraz v starostlivosti uznávaného českého chirurga Roberta Lischkeho.

„Pán Jiří Bartoška je po prekonanej viróze na rehabilitačnom pobyte vo Fakultnej nemocnici Motol, ktorý absolvuje na štandardnej izbe na tretej chirurgickej klinike prvej lekárskej fakulty Univerzity Karlovej,“ povedala relácii ShowTime na CNN Prima News hovorkyňa filmového festivalu Uljana Donátová. 

Zdravotné problémy legendárneho Čecha trápia už dlhší čas. Kvôli viróze zrušil na poslednú chvíľu aj účasť na krste knihy Donátovej, ktorý sa pred pár týždňami konal v Divadle Kalich. Bartoška však nie je z tých, ktorí by sa chorobe podvolili. V roku 2015 sa mu po dlhom boji podarilo zvíťaziť nad zákernou rakovinou. Prajeme skoré uzdravenie!

STRACH o Jiřího Bartošku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Jiří Bartoška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu