Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bývalá moderátorka po dvoch deťoch: Vyzliekla sa a... TEHLIČKY!

Lucia Forman Habancová Zobraziť galériu (2)
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka RTVS či TA3 Lucia Forman Habancová (40) je dvojnásobnou mamičkou. V roku 2014 porodila svoju prvú dcérku Laru a po siedmich rokoch priviedla na svet Nelu. No popri mamičkovských povinnostiach pravidelne maká aj na svojej postave. Jej figúra je tip-top a dokonca má na bruchu aj tehličky!

Lucia Forman Habancová sa do povedomia širšej verejnosti dostala ako rosnička vo verejnoprávnej televízii, neskôr pôsobila aj v TA3. Momentálne ju môžete registrovať ako hovorkyňu bratislavského samosprávneho kraja.

Galéria: Lucia Forman Habancová

Aj keď to v živote nemala ľahké, teraz jej robia radosť jej dve dcérky a partner. Prvorodenú Laru priviedla na svet v roku 2014 svojmu nebohému manželovi Dávidovi Formanovi (†33), ktorý bojoval so zákernou rakovinou hrubého čreva. Rok po narodení dcérky chorobe podľahol.

Bývalá moderátorka neskôr našla oporu vo svojom kolegovi a pred dvomi rokmi sa im narodilo dievčatko menom Nela. Lucia sa aj popri mamičkovských a pracovných povinnostiach nezanedbáva a pravidelne môžeme na jej Instagrame vidieť to, ako na sebe maká.

Lucia Forman Habancová s partnerom
Zobraziť galériu (2)
Lucia Forman Habancová s partnerom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Každý týždeň pridáva videá, kde cvičí tabatu. Ide o vysoko intenzívny tréning, ktorý slúži na vyformovanie postavy, zlepšenie kondície a rozvoj silovej vytrvalosti. Toto cvičenie obsahuje rôzne cviky, ktoré sa striedajú v časových intervaloch. Je to naozaj náročné...

Hovorkyňa si v tom však našla záľubu a vyplatilo sa. Tréningy sa ukázali hlavne na jej figúre. Jej profil na sociálnej sieti momentálne zdobí fotografia v plavkách... a Lucii môže postavu závidieť nejedna mamička. Okrem štíhlych tvarov má dokonca na bruchu aj tehličky. Wau!

 

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu