Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Správe o Heribanovej (†43) smrti stále nemôžu uveriť: Čo TI ŠVITORÍ?

Dano Heriban Zobraziť galériu (3)
Dano Heriban (Zdroj: TASR)

NOVÁ LEHOTA - Dano Heriban bol populárny najmä vďaka sitkomu Horná Dolná. Ten televízia Markíza nakrúcala v obci Nová Lehota, kde obyvateľom herec doslova prirástol k srdcu. Správam o jeho smrti nemohli uveriť.

Keď náhle z tohto sveta odišiel herec Dano Heriban, okrem jeho rodiny a najbližších zostali v totálnom šoku aj obyvatelia obce Nová Lehota. Osem rokov sa tam totiž nakrúcal seriál Horná Dolná, a tak mali k hercom z tohto počinu naozaj blízko. 

„V prvom momente som ostala v šoku, doslova. Poviem vám pravdu, že normálne mi naskočila po celom tele husia koža. To bolo neuveriteľné,” vyjadrila sa v Televíznych novinách pani Helena. Práve v jej dome sa nakrúcali scény Eriky a Brmbalíka, Heriban sa tak doslova ocitol aj v jej posteli. 

Správe o Heribanovej (†43)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Slzy sa zaleskli aj v oku pána Petra. „To sa nedá, to sa nedá... Mne to žena volala, že: „Počul si? Že Heriban umrel.“ Reku, ti švitorí?” netajil pred kamerami, že túto informáciu považoval spočiatku za zlý žart. 

Správe o Heribanovej (†43)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Rovnako tomu nemohol uveriť ani Ján. „Stále človek myslí, či je to vôbec pravda... A v takom mladom veku, že ten človek odišiel,” povzdychol si. 

Smrť každého človeka je smutná, no obyvatelia Novej Lehoty toto úmrtie nesú o to ťažšie, že Heribana osobne poznali a nemali s ním žiadne negatívne skúsenosti. „Bol úžasný človek, úžasný a voči nám, obyčajným dedinským ľuďom bol strašne dobrý,” vyhlásila za všetkých pani Vlasta.

 

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu