Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťaz SuperStar Chodúr (33) s o 17 rokov staršou partnerkou: Vekový rozdiel už NEZAPRIE!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (2)
Martin Chodúr (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Martin Chodúr (33) sa pred 13-timi rokmi zaľúbil do výrazne staršej ženy. Jeho vyvolenou sa stala Ivona Selníková, ktorá onedlho oslávi okrúhliny. Ich láska je naozaj čarovná, ale roky sa oklamať nedajú. Vekový rozdiel je už dosť viditeľný!

Martina Chodúra si v roku 2009 zamiloval celý slovenský i český národ. Jeho vystúpenia v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar vyrážali dych. Niet sa čomu čudovať, že si titul víťaza v tom čase odniesol práve on. Neskôr sa mu začalo v pracovnej sfére veľmi dariť. A nielen v tej!

O rok nato si totiž našiel svoju životnú lásku, i keď podstatne staršiu. Učarovala mu sympatická blondínka Ivona, ktorá bola ešte v tom čase, keď spolu začali randiť, vydatá. Neskôr mu priviedla na svet syna Martina, ktorý má momentálne 7 rokov. Spevák je príkladom toho, že keď sa dvaja ľúbia, tak vek je len číslo.

Víťaz SuperStar Chodúr (33)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.C.)

Na spoločných fotografiách, ktorými sa Martin rád pochváli na sociálnej sieti Instagram, vyzerajú ako šťastná rodinka. Fanúšikovia im to z celého srdca v komentároch pod zábermi prajú. No nájdu sa aj takí, ktorí si jeho priateľku mýlia s jeho mamou.

Aj keď Ivona vyzerá na to, že za chvíľu oslávi 50. narodeniny, naozaj dobre, vekový rozdiel už teda naozaj nezaprie. Veď predsa 17 rokov, je 17 rokov... Posúďte sami.

Viac o téme: Martin Chodúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu