Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SMRŤ Dana Heribana (†43) zasiahla známych Slovákov: Nikto tomu nedokáže uveriť!

Smrť mladého herca zasiahla slovenské celebrity Zobraziť galériu (25)
Smrť mladého herca zasiahla slovenské celebrity (Zdroj: TASR/ Instagram B.J./S.N./K.K./M.Č./P.B./T.D.)

BRATISLAVA - Slovenské celebrity sú v šoku. Dnes ráno nielen ich, ale aj fanúšikov herca Daniela Heribana (†43) zasiahla smutná správa o jeho smrti. Nikto to nečkal a len veľmi ťažko sa im hľadajú slová.

Dnes ráno do hereckého neba pribudol ďalší umelec. Celé Slovensko smúti a s ním aj známe tváre zo šoubiznisu, ktoré nedokážu uveriť tomu, že ich navždy opustil kolega a veľmi dobrý kamarát Daniel Heriban (†43).

SMRŤ Dana Heribana (†43)
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: TASR)

Sociálne siete známych Slovákov sa začali zapĺňať príbehmi a príspevkami s vyjadrením úprimnej sústrasti a spomienkami na jeho osobnosť. Z ich reakcii je jasné, že nikto tomu nedokáže uveriť, obzvlášť preto, že to bol mladý, vitálny človek, vždy s úsmevom na perách a s humorom v srdci. Smutná správa o tom, že zomrela hviezda markizáckeho seriálu Horná Dolná, prišla ako blesk z jasného neba.

Takto si na neho zaspomínal jeho veľmi dobrý kamarát a líder skupiny Hex Tomáš Dohňanský alias Yxo, ktorý je z toho takisto v šoku a o to viac, že sa s ním mal čoskoro stretnúť. Žiaľ, už to nestihol. „Minulý týždeň sme sa bavili, že dáme kávu, že podebatíme o hudbe, o živote a ty tu zrazu nie si. Kamarát môj, nech ti je zem ľahká,“ rozlúčil sa Yxo s Danielom Heribanom.

SMRŤ Dana Heribana (†43)
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Instagram T.D.)

Rovnako aj ďalšie známe tváre mu adresovali posledné slová. Dcéry moderátorky Aleny Heribanovej, Babsy Jagušák Heribanovej sa to rovnako veľmi dotklo. „Dano, budeš nám veľmi chýbať. Nemôžem tomu uveriť, Tvoj elán, talent, radosť v duši... Bol si výnimočný človek, multitalent, skvelý hudobník, srdečný zabávač a obetavý otec. Odpočívaj v pokoji,“ napísala Babsy na svoj Instagram a k dojímavému vyznaniu pridala ich spoločnú fotografiu.

SMRŤ Dana Heribana (†43)
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Instagram B.H.)

Rovnako za celú redakciu Topky.sk vyjadrujeme rodine a jeho blízkym úprimnú sústrasť. Ďalšie reakcie slovenských celebrít nájdete v galérii nižšie.

SMRŤ Dana Heribana (†43)
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

 

Viac o téme: Daniel Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu