Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jakub Petraník po rokoch priznal farbu: SEX iba s DVOMI ženami… Jedna bola KOLLÁROVOU mamičkou!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák a hudobný dramaturg Jakub Petraník sa už dlhé roky otvorene hlási k homosexuálnej orientácii. Pred pár rokmi sa s bývalým partnerom dokonca aj zasnúbil, ich vzťah sa však potom rozpadol. Jakub sa stal verejne známym vďaka druhej sérii šou Slovensko hľadá Superstar, ktorú verejnoprávna RTVS vysielala ešte v rokoch 2005 až 2006. Finalisti prvých sérii tejto šou sú známi až dodnes no a... Jakub konečne priznal, že s jednou zo svojich kolegýň mal vzťah!

V čase, keď sa na obrazovkách vysielala druhá séria Slovensko hľadá superstar, sa klebetilo, že Jakub Petraník má "pletky" so svojou kolegyňou Barborou Balúchovou. V tomto období bolo celkom zjavné, že dvojica má k sebe pomerne blízko a šuškalo sa, že ide o niečo viac, než len kamarátsky vzťah.

Jakub Petraník po rokoch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram BB)

Ani jeden z nich to však až nikdy nepotvrdil. Teda, až doteraz. Len prednedávnom totiž Jakub na Instagram pridal príspevok, prostredníctvom ktorého potvrdil, že niekdajšie klebety sa zakladali na pravde. Spevák totiž zverejnil FOTO ktorú okomentoval otvoreným vyznaním. A síce, že on a Barbora si spolu v minulosti skutočne začali...

„Jedna z dvoch žien, s ktorými som spal," napísal muzikant k fotke s Barborou. Obaja umelci sa zjavne stretávajú až doteraz, o čom svedčí aj ich spoločný záber. My sme ešte Jakuba oslovili s otázkou, či mal v minulosti s Balúchovou aj vážny vzťah.

Jakub Petraník po rokoch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

„Naozaj bola druhá a posledná žena, s ktorou som spal. A, áno. Kedysi sme spolu chodili. Ale iba počas Superstar... Bolo to len pár týždňov," povedal pre Topky.sk známy spevák s tým, že blonďavá Kollárova mamička bola len jednou z dvoch jeho partneriek a už niekoľko rokov spoločnosť žien nevyhľadáva. 

Jakub Petraník po rokoch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Jakub Petraník po rokoch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív J.P.)

Viac o téme: Barbora BalúchováJakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu