Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cibulková netají POMOC: Aha, koľko ľudí za ňu doma zaskakuje... Nepotrebujem si nič dokazovať!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková si získala rešpekt ako jedna z najlepších tenisových hráčok. Aktuálne na ňu aj ako na matku mnohí nahliadajú ako na superženu. Bývalá športovkyňa však nemá problém priznať, že využíva pomoc celkom slušnej kôpky ľudí.

Dominika Cibulková je už dvojnásobnou mamou, pričom dcérku Ninu porodila iba 19. marca. Ako však ukazuje na sociálnej sieti Instagram, dokáže si vždy dopriať aj čas pre seba. 

Cibulková netají POMOC: Aha,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Od istej fanúšičky preto dostala otázku, ako vlastne stíha rodinu, cvičenie, sociálne siete, domácnosť a všetky ďalšie povinnosti. Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalá tenistka využíva služby pestúnky. Teraz popísala, že rady pomocníkov sú ešte o čosi širšie. 

„Ako hovorí naša gazdiná, "Dominika si to vždy vedela zariadiť" a je to tak! Ženy, nie sme nenahraditeľné a čas pre seba je extrémne dôležitý,” vyhlásila smerom k celému nežnému pohlaviu. A začala vymenovávať, vďaka komu si ho môže dopriať ona. 

Na prvom mieste je milujúci a starajúci sa manžel a ďalej... „Máme plne zapojené obe babky, mám opatrovateľku, ktorá k nám aktuálne chodí 3 – 4-krát do týždňa a máme dvoch krstných rodičov, ktorí sa venujú Jakubkovi ako ďalší plnohodnotný člen Navara tímu,” vymenovala Cibulková. 

Cibulková netají POMOC: Aha,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Tá evidentne nemá potrebu robiť zo seba superženu a zvládať všetko úplne sama. „Na kurte som bola bomber, ale mimo kurtu si rada nechám pomôcť všetkými desiatimi a nič si nepotrebujem v tomto smere dokazovať. A rozhodne nie som ten typ, ktorý by vás tu išiel klamať a hrať sa na chutnú,” uviedla Dominika.

Nuž, je jasné, že nie každý si môže dovoliť platiť gazdinú či pestúnku. Jednoznačne sa však žena môže pokúsiť preniesť časť svojej práce v domácnosti a okolo rodiny na ostatných členov a občas si dopriať aj trochu oddychu. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu