Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cibulková miluje svoju rodinu a luxus: Aha, aký prestížny kúsok jej pribudol do zbierky!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková patrí medzi najúspešnejšie športovkyne slovenskej histórie. Momentálne sa však naplno venuje svojej rodine a v marci sa jej narodilo už druhé dieťa. Dnes oslavuje svoje 34. narodeniny.

Dominika Cibulková sa narodila 6. mája 1989 v Bratislave. Svoje detstvo však prežila v Piešťanoch, kde ako 7-ročná začala s tenisom. Táto voľba sa nakoniec ukázala viac ako správna, keďže sa vďaka nemu zaradila medzi to najlepšie, čo slovenský šport svetu ponúkol.

Cibulková miluje svoju rodinu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Počas svojej kariéry dokázala vyhrať 8 turnajov kategórie WTA a zahrala si aj finále grandslamového turnaja Australian Open v roku 2014. Jej najväčším úspechom však bol triumf na WTA Finals v roku 2016.

V novembri 2019 však svoju úspešnú športovú kariéru ukončila a začala sa venovať svojej rodine. V lete 2020 porodila svojho prvorodeného syna, ktorému spolu s manželom Michalom dali meno Jakub. V marci tohto roka k nemu pribudla dcérka Nina.

Cibulková miluje svoju rodinu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Okrem svojej rodiny však Dominika miluje aj módu a luxus. Pravidelne to dokazuje aj svojim sledovateľom na sociálnej sieti Instagram. Do zbierky jej luxusných kúskov pred pár dňami pribudla personalizovaná taška prestížnej značky, ktorá určite nebola lacný špás.

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu