Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

STRETNUTIE exsuperstaristov po 17 rokoch: Na týchto dvoch sa čas podpísal NAJVIAC!

Slovensko hľadá SuperStar 2! Zobraziť galériu (2)
Slovensko hľadá SuperStar 2! (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - To je ale nečakané stretnutie po 17 rokoch! Druhá séria súťaže Slovensko hľadá SuperStar rezonovala na televíznych obrazovkách v roku 2006. V tomto ročníku sa zviditeľnili napríklad Peter Bažík, Barbora Balúchová či Petra Kepeňová. Niektorí z exsuperstaristov sa spojili a zorganizovali veľkú stretávku. Aha, ako sa na nich podpísali roky!

Písal sa rok 2006, keď si chceli neznámi speváci vybudovať svoju kariéru snov. A práve toto im umožňovala súťaž Slovensko hľadá SuperStar. Peter Cmorik, Barbora Balúchová, Peter Bažík, Matej Koreň, Petra Kepeňová, Jakub Petraník či Ivan Štroffek. Týmto menám v tom čase fandili všetci Slováci. Niektorí súťažiaci tvoria hudbu dodnes a iní zas upadli do zabudnutia. 

Po 17 rokoch sa však rozhodli zorganizovať veľkolepú stretávku, na ktorú prišli všetci vyššie spomenutí okrem Petra Cmorika. „Tak už naozaj skoro všetci, ale len skoro,” zveril sa Jakub Petraník na sociálnej sieti Instagram. „Stretnutie finalistov Slovensko hľadá SuperStar 2,” informoval zase Ivan Štroffek, ktorý sa úplne vytratil z povedomia verejnosti.

A práve na ňom sa roky podpísali najviac, aj spolu s jeho kolegyňou Petrou Kepeňovou. Pozrite, ako sa exsuperstaristi za ten čas zmenili!

Viac o téme: Slovensko hľadá SuperStar 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu