Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po komplikáciách krásna správa: Slovenský spevák sa stal OTCOM!

Peter Bažík a Ivanna Bagová Zobraziť galériu (3)
Peter Bažík a Ivanna Bagová (Zdroj: Archív P.B.)

BRATISLAVA - Po komplikáciách je to konečne tu! Slovenský spevák, ktorého môžete poznať zo SuperStar či z X-Factoru, sa stal po tretíkrát otcom. Jeho partnerka mu priviedla na svet zdravého synčeka!

Na začiatku mája sme vás na Topkách informovali o hospitalizácii speváčky Ivanny Bagovej tesne pred pôrodom. Ich synček sa začal na svet pýtať skôr, ako by mal, a preto ju partner Peter Bažík musel zaviesť do nemocnice, kde zotrvala dlhší čas.

„Synček sa akosi ponáhľa na svet. Už tam raz bola a stabilizoval sa jej stav, tak ju pustili domov. Teraz ale už sa blíži termín pôrodu a potrebujeme ešte, aby pekne zostal v brušku, aby sa dovyvíjali pľúca,” prezradil nám v tom čase spevák.

Po komplikáciách krásna správa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív P.B.)

No a teraz Peter oznámil krásnu novinku. S Ivannkou sa stali rodičmi! „Synček sa narodil v nedeľu presne o 13:35, je zdravý a už od svojho začiatku zaliaty láskou v plnej miere zo všetkých strán,” prezradil pre čas.sk. Dieťatku dali dokonca dve mená, a to Peter Leonard. Pri narodení vážil 3830 gramov a meral 50 cm

„Musím jedine zložiť klobúk pred Ivannkou. Pôrod prebehol úplne prirodzene a dokonca bez epidurálky. Bolo to ako z príručky pre prvorodičky a Ivannka to zvládla úžasne,” dodal spevák. Novopečeným rodičom srdečne gratulujeme!

Po komplikáciách krásna správa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív P.B.)

Viac o téme: Ivanna BagováPeter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu