Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Majk Spirit na premiére v Prahe: ŠOKOVAL výzorom… Preboha, vyzerá ako RUMCAJS!

Majk Spirit si kedysi na tvári pestoval slušivé strnisko. Zobraziť galériu (6)
Majk Spirit si kedysi na tvári pestoval slušivé strnisko. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V pražskom kine Lucerna sa v stredu večer konala tlačová konferencia k filmu Invalid. V komédii, ktorej scenáristom je Tomáš Dušička, si jednu z postáv zahral aj jeho brat, známy slovenský raper Majk Spirit (38). No a na premiére šokoval svojím výzorom... Vyzeral ako Rumcajs!

Hoci na Slovensku mal film Invalid premiéru už 9. februára, do českých kín sa dostal až v týchto dňoch. V stredu sa v pražskom kine Lucerna konala slávnostná premiéra, ktorú si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych osobností. A nielen tých českých, ale aj slovenských. 

Chýbať nemohol ani známy raper Majk Spirit, ktorý mal na svoju účasť hneď dvojnásobný dôvod. Prvým je fakt, že scenár k slovenskému kinohitu napísal jeho brat Tomáš Dušička. A druhým to, že si v novinke sám zahral. Na "červenom koberci" ho však fotografi takmer nespoznali. 

Majk Spirit bol totiž roky verný krátkym vlasom a jemnému strnisku na tvári... Aktuálnym imidžom tak všetkým vyrazil dych. Na hlave mal dlhšie brčky a aj krátku briadku si nechal zapustiť. Pripomínal rozprávkovú postavičku z Večerníčka, lúpežníka Rumcajsa. Veď posúďte sami!

Majk Spirit na premiére
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Majk Spirit na premiére
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Česká televize)

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu