Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bude SVADBA: Najkrajšia Slovenka a bohatý podnikateľ sa ZASNÚBILI!

Zasnúbili sa na výlete. Zobraziť galériu (6)
Zasnúbili sa na výlete. (Zdroj: Instagram J.B.)

BRATISLAVA - O ich láske sme informovali koncom roka 2021... A už čoskoro si povedia svoje áno. Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová (30) sa na sociálnej sieti podelila o krásnu správu - jej priateľ, podnikateľ Michal Fresser, ju požiadal o ruku. Pozrite na ten krásny prsteň!

Jeanette Borhyová, ktorá v roku 2013 získala korunku krásy, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Po rozchode s dlhoročným priateľom Romanom, o ktorom sme informovali v apríli 2021, totiž zjavne našla toho pravého. A dvojica si už čoskoro povie svoje áno.

Najkrajšia Slovenka sa na sociálnej sieti Instagram v nedeľu pochválila, že ju jej priateľ požiadal o ruku. Urobil tak na spoločnom výlete. „Tento trip, v tomto meste, bude len vďaka tomuto jeden z tých nejnezabudnuteľnejších,“ napísala blondínka k záberu, na ktorom je jasne vidieť zásnubný prsteň.

Borhyová tvorí pár s podnikateľom Michalom Fresserom, ktorý má firmu s milionárom Máriom Hoffmanom. Spomínaný muž je generálnym riaditeľom spoočnosti, ktorá vyvinula unikátnu platformu na produkciu vakcín s rôznym zameraním. Minulý rok táto spoločnosť oznámila, že vyvinula sľubnú peptidovú vakcínu produ COVID-19. 

Snúbencom gratulujeme!

Viac o téme: Jeanette BorhyováMichal Fresser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu