Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otto Weiter prehovoril o súkromí: Takto sa vykrúcal... Bude SVADBA?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/ Rock on)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami mala svoju premiéru relácia Rock On, ktorá je vôbec prvou šou venovanou vyslovene rockovej hudbe. Fanúšikov čakajú rozhovory s množstvom zaujímavých hostí, tým prvým bol ako majiteľ televízie samotný Otto Weiter (67). Spevák porozprával o svojej hudobnej histórii, prezradil pikošky z koncertov... A nevyhol sa ani otázkam ohľadom súkromia!

Sú to už takmer dva roky, čo Otto Weiter našiel opäť šťastie v láske. Po jeho boku sa začala objavovať pôvabná umelkyňa a zároveň jeho spevácka kolegyňa Petra Maxin, ktorá mu pomohla prekonať najťažšie životné obdobia. A aktuálne už nič nebráni tomu, aby si dvojica užívala svoju lásku naplno. 

Keď diváci relácie Rock On dostali priestor spýtať sa Otta na všetko, čo ich zaujíma, nevyhli sa ani jeho vzťahu s Petrou. A otázka bola jasná. Bude svadba? „Ľúbime sa,” zareagovala takmer jednohlasne zamilovaná dvojica.

 No spevák sa z otázky tak trošku vykrúcal. „Hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy. A nemôžem teraz povedať, že rozmýšľame o tom. Alebo že nie, v žiadnom prípade. Uvidíme, čo čas prinesie,” prezradil pred kamerou, po čom mu zakontrovala jeho Petra. „Ako hovorí život: Nechajme sa prekvapkať,” povedala s úsmevom. 

A ako by si sympatická umelkyňa predstavovala svoje ideálne zásnuby? Nuž, nad týmto veľmi nepremýšľa - z jednoduchého dôvodu. „Predstavy môžeš mať... Ale rocker je vždy rocker. Ten má svoju hlavu,” dodala na záver Ottova partnerka. 

Otto Weiter prehovoril o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ Rock on)
Otto Weiter prehovoril o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ Rock on)

Viac o téme: Otto WeiterPetra MaxinRock on
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu