Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Avril Lavigne vyrušila na pódiu POLONAHÁ aktivistka: PLESKLA jej po prsiach a nemilosrdne ju VYHODILA!

Avril Lavigne proti aktivistke rázne zakročila. Zobraziť galériu (4)
Avril Lavigne proti aktivistke rázne zakročila. (Zdroj: Profimedia)

EDMONTON - Diváci odovzdávania cien Juno, čo je kanadská obdoba Brit Awards, mali postarané o poriadne vzrúšo. V momente, keď cenu preberala Avril Lavigne (38), pribehla k nej polonahá aktivistka. Blondínka si však ďakovnú reč nenechala prerušiť - ženu prepleskla po prsiach a vyhodila ju z pódia!

Avril Lavigne si práve v rámci ankety Juno preberala cenu užívateľov sociálnej siete TikTok. Ďakovala všetkým fanúšikom a sledujúcim na spomínanej platforme, keď na pódium vybehla neznáma žena. Zhodila zo seba top a všetkým ukazovala svoje holé prsia. 

Išlo o aktivistku, ktorá svojim odvážnym počinom chcela upozorniť na kontroverzný plán ontarijskej vlády, ktorá chce v roku 2025 miesto 7400 akrov chránenej zelene postaviť 50 tisíc nových domov. Na svojich nahých prsiach preto mala nápisy ako "Zachráňte zelený pás" či "Zostáva 745 dní".

Ocenená Avril si však svoju ďakovnú reč nechcela nechať pokaziť a v konečnom dôsledku sa podobné vyčínanie počas galavečera úplne nehodilo, a tak sa rozhodla zasiahnúť. Ženu kontrontovala ľahkým preplesknutím cez prsia a poslala ju kade ľahšie. Následne demonštrantku z pódia odviedla ochranka. 

„Už sa nikto hlavne o nič nepokúšajte, inak uvidíte,“ dodala neskôr Avril. Tú napokon pochválil aj samotný moderátor večera. Podľa jeho slov situáciu zvládla ako šampiónka. 

Avril Lavigne vyrušila na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Avril Lavigne vyrušila na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Avril Lavigne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu