Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drzosť a arogancia v priamom prenose: Cyklista bezstarostne ťahal svojho tátoša cez trasu bežcov na maratóne!

Cyklista sa s tým nestaral a rovno prešiel cez prechod počas maratónu.
Cyklista sa s tým nestaral a rovno prešiel cez prechod počas maratónu. (Zdroj: Facebook/Zomri)

BRATISLAVA - Tak toto sa hádam nestalo ešte ani raz. Počas populárneho maratónu, ktorý sa v hlavnom meste uskutočňuje pravidelne, sa odohralo čosi nevídané. Na kamere totiž zachytili muža, ktorý zrejme ani netušil, na akom mieste sa nachádza a arogantne bežcom prešiel popred trasu behu s vlastným bicyklom. Ten, podľa záberov, nevidel absolútne žiadny morálny problém si prejsť uprostred aktívneho maratónu cez prechod.

archívne video

Štart ČSOB Maratónu 2023 (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Išlo o tradičný maratón ČSOB Bratislava, ktorý sa koná každý rok. Tohtoročná edícia dokonca zaznamenala oproti minulému roku výrazný nárast účastníkov. Podujatie bolo na programe počas víkendu 1. a 2. apríla s 11.000 prihlásenými bežcami z celkovo 54 krajín.

Pár hodín pred podujatím dokonca boli vydané viaceré správy o tom, že maratón na niektorých miestach obmedzí dopravu a pohyb v meste. 

Veselo si prešiel s bicyklom skrz bežiaci dav

Ani to sa očividne nedostalo všetkým do uší. Príkladom je aj náhodný cyklista, ktorého zachytili kamery a zvečnila satirická stránka Zomri. Muž sa totiž rozhodol v najväčšom návale bežiacich prejsť cez prechod pre chodcov a vôbec mu neprekážalo, na akom aktívnom mieste sa práve nachádza. 

"Pane! Nemôžete prechádzať, keď sa tu beží," kričala z druhej strany cesty na cyklistu spoluorganizátorka maratónu, no očividne ani tieto slová sa cyklistovi nedostali alebo nechceli dostať do uší a bez ďalších obáv prešiel cez cestu.

Viac o téme: CyklistaMaratónIncidentBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu