Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Odovzdávanie cien Krištáľové krídlo: Extrémne SEXI dvojičky, éterická Hurajová a... Lintner s mladou kočkou!

Príchod hostí na galavečer odovzdávania cien Krištáľové krídlo Zobraziť galériu (5)
Príchod hostí na galavečer odovzdávania cien Krištáľové krídlo (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave sa v sobotu večer konalo slávnostné odovzdávanie cien Krištáľové krídlo 2023. Galavečera sa zúčastnili mnohé známe osobnosti. Udalosť prišiel podporiť napríklad bývalý hokejista Richard Lintner po boku mladej krásky. A pozornosť nechýbala extrémne sexi dvojičkám ani herečke Lucii Hurajovej!

V sobotu večer sa nová budova SND zaplnila známymi slovenskými osobnosťami. Spoločne prišli podporiť slávnostné odovzdávanie cien Krištáľové krídlo za rok 2023. Ocenenia boli rozdané úspešným ľuďom zo sveta umenia, hudby, športu či hospodárstva. A noví laureáti 26. ročníka sú už známi!

Galéria: Krištáľové krídlo 2023

Vyzdvihnúť môžeme herečku Judit Pecháček, za slobodna Bárdos, ktorá bola ocenená v kategórii divadlo a audiovizuálne umenie, a tiež speváka Adama Ďuricu, ktorý si domov odniesol sošku vďaka nominácii v kategórii populárna hudba. 

Svojou prítomnosťou podporili myšlienku podujatia aj ďalšie známe tváre. Do divadla zavítal aj bývalý slovenský hokejista Richard Lintner, ktorý sa ukázal po boku mladej kočky. Do spoločnosti zobral jednu zo svojich dcér, a to presnejšie Simonu, ktorej to v modrých šatách nesmierne pristalo. Richard má byť určite na čo hrdý!

Richard Lintner s dcérou
Zobraziť galériu (5)
Richard Lintner s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Richard Lintner s dcérou
Zobraziť galériu (5)
Richard Lintner s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Odovzdávanie prestížnych cien prišla podporiť aj Lucia Hurajová, ktorá okamžite, ako vkročila na červený koberec, vyrazila všetkým dych. Slovenská herečka svojimi outfitmi na prominentných akciách len utvrdzuje všetkých o tom, že má jednoducho vkus. Jej šaty pôsobili éterickým dojmom a celkovo Lucia vyzerala ako taká rozprávková víla.

Lucia Hurajová
Zobraziť galériu (5)
Lucia Hurajová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nechýbali ani extrémne sexi dvojičky, ktoré sa tak často v spoločnosti neukazujú. Jednu zo sestier však môžete poznať zo súťaže Miss Slovensko, ktorej sa zúčastnila v roku 2017. Michaela Šimoničová (vpravo) si stále udržuje modelingovú figúru a niet sa čomu čudovať, že siahla po odvážnejších šatách. Presvitajúca podprsenka a vysoký rozparok boli jednoducho extrémne sexi. Sestra Denisa sa tiež nenechala zahanbiť v šatách à la diskoguľa s poriadnym výstrihom! To, ako to vyzeralo na odovzdávaní cien Krištáľové krídlo, si môžete pozrieť vyššie v galérii.

Michaela Šimoničová so sestrou
Zobraziť galériu (5)
Michaela Šimoničová so sestrou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Richard LintnerLucia HurajováKrištáľové krídlo 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu