Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Návrat stratenej Miss Slovensko 2016: 2 roky o nej nebolo počuť... Aha, ako dnes vyzerá!

Kristína Činčurová Zobraziť galériu (4)
Kristína Činčurová

BRATISLAVA - Spomínate si ešte na Kristínu Činčurovú, ktorá získala titul Miss Slovensko 2016? Od súťaže ubehlo už 7 rokov. Aha, ako dnes kráska vyzerá!

V roku 2016 sa do súťaže Miss Slovensko ako 18-ročná prihlásila aj rodáčka z Lučenca Kristína Činčurová. Tá svojou nevšednou krásou zaujala oko nejedného odborníka. Porota súťaže Miss Slovensko ju v tom čase posunula až do finálovej dvanástky.

V spomínanom ročníku boli jej kolegyňami napríklad aj I. Vicemiss Michaela Meňkyová či II. Vicemiss Lenka Tekeljaková. Finalistka s číslom jedna pred 7 rokmi v súťaži zabodovala natoľko, že si na finálovom večere vybojovala krásne prvé miesto. Vďaka výhre sa jej otvorili dvere do sveta.

Návrat stratenej Miss Slovensko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Kristína patrične využila túto možnosť a vybudovala si úspešnú kariéru modelky. Predvádzala na mólach v zahraničí a svoje zážitky a úspechy aktívne prezentovala aj na sociálnych sieťach. Až do roku 2021, kedy sa nadobro od sociálnych sietí dištancovala. Prestala zverejňovať fotky a vyzeralo to tak, že sa po nej zľahla zem. 

Pri tejto príležitosti sme samotnú Kristínu aj kontaktovali, keďže znova nastal ten moment, keď začal fungovať jej Instagram. Presnejšie sa svojim fanúšikom pripomenula "storíčkom", ku ktorému pridala aj adekvátny popis. „Už je to dávno,” napísala.

Kristína reprezentovala Slovensko na svetovej súťaži krásy
Zobraziť galériu (4)
Kristína reprezentovala Slovensko na svetovej súťaži krásy  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ale prečo sa kráska rozhodla vypariť sa z online sveta? Rozhodla som sa dať si pauzu od sociálnych sietí kvôli tomu, že som mala pocit, že mi to berie zbytočne veľa času. A chcela som sa viac venovať svojim blízkym, mojej rodine a svojim záľubám,” prezradila pre Topky.sk. No a ako bývalá Miss Slovensko vyzerá dnes? Môžete sa pokochať nižšie.

Návrat stratenej Miss Slovensko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.C.)

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu