Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľký úspech Slovenska na Miss World: Bodovala aj naša kráska!

Kristína Činčurová bodovala na Miss World. Zobraziť galériu (10)
Kristína Činčurová bodovala na Miss World. (Zdroj: Instagram K.Č.)

MARYLAND - V nedeľu sa v americkom Marylande konalo veľké finále svetovej súťaže krásy Miss World. Našu krajinu na ňom zastupovala Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová (18). A naša krajina zožala veľký úspech. Zo 117 žien z celého sveta, sa totiž naša kráska prebojovala až do Top 20. Zopakovala tak úspech spred troch rokov, kedy sa do výberu dvadsiatich najkrajších žien dostala aktuálna riaditeľka slovenskej Miss Karolína Chomisteková (22).

Víťazkou súťaže Miss World 2016 sa stala 19-ročná študentka z Portorika Stephanie Del Valle. Prvou vicemiss je Yaritza Miguelina Reyes Ramírez z Dominikánskej republiky a tretie miesto získala Indonézanka Natasha Mannuela.

Posledná menovaná získala aj cenu v kategórii Beauty With a Purpose. V kategórii Top Model zase uspela Jin Kong z Číny a Miss World Sports sa stala Natalia Short z Cookových ostrovov. Ocenenie v talentovej kategórii si odniesla Bayartsetseg Altangerel z Mongolska a v kategórii multimédií triumfovala Filipínka Catriona Elisa Gray.

V súťaži sa tento rok zúčastnilo 117 krásnych žien z celého sveta. Slovenskú republiku reprezentovala víťazka 21. ročníka Miss Slovensko, 19-ročná Kristína Činčurová. Mladá Lučenčanka sa dostala až do top dvadsiatky. Už 66. ročník súťaže sa uskutočnil v MGM National Harbor v americkom štáte Maryland.

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová sa na svetovom finále Miss World prebojovala do Top 20.
Zobraziť galériu (10)
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová sa na svetovom finále Miss World prebojovala do Top 20.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Kristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu