Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cibulková šokovala TEHOTENSKÝMI FOTO: Krátke čierne vlasy... Vyzerá ako MATKA Kardashianiek!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už onedlho sa Dominika Cibulková stane dvojnásobnou mamičkou. Na svet privedie vytúženú dcérku, pohlavie očakávaného bábätka oznámila len nedávno na veľkolepej párty. Bývalá tenisová hviezda nenecháva nič okolo tehotenstva na náhodu, no a teraz zaujala opäť. Takéto tehotenské fotografie by ste nečakali!

Už v čase, kedy bola Dominika tehotná so synčekom Jakubkom, podarilo sa jej poriadne ohúriť. Jej tehotenské fotografie totiž zďaleka nepatrili k tým bežným. Namiesto nehy či romantiky z nich sršal sexepíl a plavovláska ohúrila zábermi v extravagantných outfitoch, za ktoré by sa nehanbili ani svetové hviezdy. 

Cibulková šokovala TEHOTENSKÝMI FOTO:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

A teraz sa jej opäť podarilo šokovať. Svetlo sveta uzreli prvé zábery, na ktorých by ste Dominiku na prvý pohľad možno ani nespoznali. Na hlavu si totiž nasadila parochňu, a tak sa z nej razom namiesto dlhovlasej blondínky stala vystrihaná čiernovláska. 

Svojich fanúšikov týmto lookom absolútne ohúrila a kým niektorí ju prirovnávajú k božskej Rihanne, iným zasa totálne pripomína Kris Jenner - matku slávnych Kardashianiek. No veď posúďte sami! 

Kris Jenner
Zobraziť galériu (4)
Kris Jenner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu