Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odkaz herca zo seriálu Iveta: Ľudia, nebuďte také SVINE!

Michal Kinik Zobraziť galériu (4)
Michal Kinik (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Seriál Iveta sa hemží známymi tvárami, no televízne projekty často divákom ukážu aj neopozerané tváre. Takou je v tomto prípade napríklad Michal Kinik, ktorý hrá frajera hlavnej hrdinky. Mladý herec aktuálne poslal do sveta celkom silné posolstvo.

Michal Kinik sa doteraz ukázal najmä v študentských filmoch a na divadelných doskách. Aktuálne je ale jednou z výrazných postáv seriálu Iveta, ktorý vysiela televízia Joj. 

Odkaz herca zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv JOJ)

V dnešnej dobe televízie hojne využívajú aj sociálne siete, aby divákom priblížili nielen svoje projekty, ale aj ľudí, ktorí v nich účinkujú. A tak aktuálne dostal aj Michal priestor odpovedať na sieti Instagram na niekoľko diváckych otázok. 

A najviac zarezonovala jeho odpoveď na veľmi jednoduchú otázku. Čo je jeho sen? „Môj sen je, že sa svet nejako zmení k lepšiemu,” povedal mladík, no vzápätí ešte pokračoval. „Alebo aby boli ľudia milší k sebe, alebo aspoň aby neboli také svine k sebe, to je taký môj sen. A aby ľudia, ktorí nemajú nič, mali aspoň niečo a aby ľudia, ktorí majú príliš, mali menej,” vyhlásil Kinik. Nuž, takéto nemateriálne sny sa plnia veľmi ťažko, najmä keď nezáležia len od človeka samotného, ale od nás všetkých... 

Odkaz herca zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Michal Kinik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu