Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VEĽKOLEPÝ koncert Dary Rolins: Týmto tromfla aj samotnú Madonnu!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Vypredaná pražská aréna hovorí za všetko. Spevácka diva Dara Rolins (50) spôsobila okolo svojho životného koncertu úplný ošiaľ. Týmto tromfla aj celosvetovú hviezdu Madonnu!

V sobotu večer sa fanúšikovia speváčky Dary Rolins konečne dočkali jej životného koncertu vo vypredanej pražskej O2 Aréne. Dara sa postarala o nezabudnuteľný zážitok pre každého, kto si zakúpil lístok na jej vystúpenie. Oslava jej 50. jubilea postavila doslova všetkých zo stoličiek!

Galéria: Dara Rolins

A fanúšikom pripravila zážitok nielen pre uši, ale aj pre oči. Nikdy snáď nebola viac sexi. Dara vystriedala niekoľko dokonalých outfitov, ktoré len podčiarkovali jej tip-top postavu. So svojimi tanečnicami odtancovala skoro trojhodinový koncert nabitý rôznymi emóciami. Spolu s ňou sa na pódiu vystriedali mnohé známe tváre zo slovenského i českého šoubiznisu. Napríklad speváčky Monika Bagárová a Tina a najväčším prekvapením celej šou bol, samozrejme, raper Rytmus. 

Podporiť ju, ale z diváckej strany, prišli tiež rôzne známe mená, medzi nimi aj Darin dlhoročný kamarát Leoš Mareš, v ktorom koncert zarezonoval zrejme úplne najviac. „Tá atmosféra je neprenosná. Celý ten zážitok je neprenosný. Najväčšia LED stena v histórii O2 Arény. 22 metrov vysoká stena. Ani Madonna takú nemala,” zhodnotil uznávaný moderátor.

Za ohromným dielom, na ktorom umelkyňa pracovala niekoľko mesiacov, bolo určite veľa námahy, ale je zrejmé, že to stálo za to. Dara svoj koncert posunula o level vyššie a tromfla aj samotnú Madonnu! Dôkazom toho je aj nespočetné množstvo fanúšikov, ktorí odchádzali z pražskej haly spokojní a nabití pozitívnou energiou.

Mnoho ľudí po pozretí videí zo sobotňajšieho koncertu žiada Daru, aby urobila rovnaký ešte raz. Tak čo, prišli by ste naň?

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu