Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Českú herečku skolila MŔTVICA: Zachránila ju návšteva... PRVÉ SLOVÁ z nemocnice!

Zdena Hadrbolcová Zobraziť galériu (7)
Zdena Hadrbolcová (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Herečku známu napríklad zo seriálom My všichni školou povinní či Ulice, našla jej návšteva čiastočne ochrnutú na zemi v jej byte. Zdenu Hadrbolcovú postihla 23. decembra cievna mozgová mŕtvica a jej stav stále nie je najlepší.

Až teraz sa prevalilo, že česká herečka Zdena Hadrbolcová strávila sviatky v nemocnici. „Dostala mŕtvicu. Návšteva ju našla čiastočne ochrnutú a s vyvrátenými očami. V podstate ju zachránili. Hneď jej volali záchranku. Lenže v takom prípade je potrebné čo najskôr sa dostať do rúk lekárov a záchranka uspela až v tretej nemocnici,” tvrdia zdroje portálu Extra.cz. 

Umelkyňa však už predtým bojovala so zdravotnými problémami. Má 85 rokov a zdravie jej už neslúži ako kedysi. „Počula som, že je v nemocnici. Už dlho na tom nie je dobre, v tom veku to je jasné. Viem, že ju bolel bedrový kĺb a mala toho viac. Proste choroby staroby,” vyjadrila sa jej kolegyňa Jaroslava Obermaierová.

Českú herečku skolila MŔTVICA:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ČT)

Redaktorovi spomínaného portálu sa podarilo spojiť sa aj so samotnou Hadrbolcovou. „Ako sa mi darí? Blbo. Som v nemocnici. Nejako ma všetko trápi. Proste nie som v poriadku,” priznala a údajne aj na jej hlase bolo poznať, že sa necíti najlepšie. Snáď sa jej stav čoskoro zlepší. 

Viac o téme: Zdena Hadrbolcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu