Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studenkovej desivá nehoda: Záchranári nechápali, že prežila!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (3)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečka Zdena Studenková tiež môže hovoriť, že sa druhý raz narodila. V anjelskom kostýme si totiž zaspomínala na nehodu, keď pri nej stáli všetci strážni anjeli.

Diváci televízie Joj mali na Vianoce možnosť vidieť Zdenu Studenkovú v Inkognite ako anjela. 

Studenkovej desivá nehoda: Záchranári
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Web televízie teraz v článku prezradil, s čím sa im herečka pri tomto nakrúcaní zverila. Zaspomínala si na chvíle, keď poriadne zamestnala svojho anjela strážneho a možno mu na pomoc prišli aj ďalší. Je pravda, že som mala jednu veľkú autohaváriu, keď som mala mikrospánok na ceste do Prahy. Vtedy som skutočne mala pri sebe všetkých anjelov, pretože aj záchranári nechápali, že sa mi skutočne nič nestalo a auto bolo totálne rozbité,“ povedala herečka.

K tejto desivej udalosti došlo v septembri 2013. Studenková vtedy cestovala do Česka kvôli nakrúcaniu seriálu První republika. A keď došlo k nehode, myslela si, že zomrie. „Keď som otvorila oči, rútila som sa dole z cesty a hlavou mi prebleslo jediné – Béďo, už idem za tebou,” zverila sa pár týždňov nato týždenníku Šarm. 

V daných sekundách myslela na svojho kamaráta, režiséra Jozefa Bednárika, ktorý nečakane zomrel v auguste 2013. Herečka mala tiež šťastie v tom, že na frekventovanej diaľnici v tom čase neboli iné vozidlá, ktoré by ju mohli ohroziť.

Studenkovej desivá nehoda: Záchranári
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu