Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známu Češku ZRAZIL snowboardista na svahu v Nízkych Tatrách: Utrpela VÁŽNE zranenia... Nutný prevoz do nemocnice!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

NÍZKE TATRY - Dovolenka na horách sa zmenila na úplný horor! Istotne si známa Češka nepredstavovala, že zo svahu pôjde rovno do nemocnice a Vianoce bude tráviť na lôžku. Počas zjazdu ju totiž nabral v plnej rýchlosti snowboardista, ktorý následne z miesta nehody ušiel. Utrpela veľmi vážne zranenia!

Lenka Dragounová je známa prevažne v Česku ako podnikateľka. V českom šoubiznise sa preslávila po boku Felixa Slováčka, i keď údajne len ako jeho kamarátka. Ich vrúcne objatia nasvedčovali niečomu inému, čo ľudí na čas zmiatlo. Následne však vysvitlo, že sa Lenka dala dokopy s českým dabérom Zdeňkom Mahdalom. Ich vzťah však zanedlho stroskotal.

Blondínka si v poslednom čase užívala jednu dovolenku za druhou. Svoje zimné dovolenkovanie odštartovala najprv na Cypre, neskôr pokračovala v talianskych horách a nakoniec zavítala na Slovensko. Určite ani nepomyslela na to, že naša krajina sa jej stane osudnou. V slovenských kopcoch, presnejšie v Nízkych Tatrách, prežila doslova nočnú moru každého lyžiara.

Známu Češku ZRAZIL snowboardista
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Na svahu ju totiž v plnej rýchlosti nabral snowboardista. „Zrazil ma snowboardista na úplne zľadovatenom povrchu v strmom kopci na Chopku, kam často chodíme s priateľmi, pretože sa nám tam páči. Ten pád, keď som stále letela dolu, niekoľkokrát som sa prudko prevrátila a ľad ma vždy udieral znova a znova, tak aj veľmi dobrá prilba praskla a bola na polovicu. Pri náraze mi z nosa tieklo veľa krvi, údajne kvôli pádu na hlavu a silnému otrasu mozgu, priznala pre Topky.sk.

Z miesta nehody vinník ušiel. Zranenú Češku tak nechal napospas osudu, aj keď značne krvácala. Neskôr jej prišli na pomoc úplne cudzí ľudia a horská záchranná služba. Prečo utiekol, neviem povedať. Každému z nás sa môže stať čokoľvek, ale ak niečo urobím, mal by som sa zastaviť a pomôcť! Bezmocnosť, keď tam ležíte a krvácate, je hrozná. Moja dedukcia je, že sa bál a mal strach, že bude mať veľké problémy s následkami,pokračovala.

Známu Češku ZRAZIL snowboardista
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Blondínka utrpela veľmi vážne zranenia. „Mám naštiepenú bedrovú chrbticu, narazenú krčnú chrbticu a pravú ruku, ťažký otras mozgu a problémy s uchom z krčnej chrbtice. Aj po niekoľkých dňoch v nemocnici zvraciam a mám zlú motoriku. Modriny pod okom sú to najmenej. Som však silná žena, ktorá bude čoskoro v poriadku,“ myslí stále pozitívne.

Momentálne Lenka stále leží v istej nemocnici na Slovensku na traumatológii, kde sa o ňu výborne starajú. Ale s istotou sa obáva, že tam bude musieť ostať aj cez sviatky. Podľa jej zdravotného stavu ju budú alebo nebudú môcť previezť do českej nemocnice.

V jednom príspevku na Instagrame tiež priznala, že už zažila podobnú nehodu. Ani v tom najhoršom sne si nepredstavovala, že ju prežije znovu. „Pred pár rokmi ma v Taliansku zrazil lyžiar na svahu. Vrtuľník, operácia, dlho invalidný vozík a ortopéd povedal koniec lyžovaniu!” napísala. Teraz sa znovu postavila na lyže a žiaľ sa jej stalo skoro to isté. 

Viac o téme: Lenka Dragounová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu