Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovský STRACH tanečnice Glosíkovej: V NEMOCNICI s 15-mesačnou dcérkou… PRASKNUTÁ LEBKA!

Natália Glosíková strávila víkend v nemocnici s dcérou Zairou. Zobraziť galériu (3)
Natália Glosíková strávila víkend v nemocnici s dcérou Zairou. (Zdroj: Instagram N.G.)

BRATISLAVA - Markizácka tanečnica Natália Glosíková je už 15 mesiacov mamou dcérky Zairy. No hoci jej dievčatko prináša veľa radosti, aktuálne jej privodilo aj obrovský strach. Po desivej nehode, pri ktorej Zaira spadla rovno na temeno, totiž skončili v nemocnici. A vyšetrenie CT odhalilo vážne zranenie hlavy!

Človek pocíti skutočný strach zrejme až vtedy, keď má dieťa. Vtedy sa permanentne obáva o jeho bezpečnosť. Nočnú moru si aktuálne prežila bývalá tanečnica z markizáckeho Let's Dance Natália Glosíková. Tá je už 15 mesiacov mamou dcérky Zairy. No a pred pár dňami s ňou skončila v nemocnici. 

Galéria: Natália Glosíková

Dcérka mala totiž nepríjemnú nehodu. „Nám ju, bohužiaľ, jedna pani nechcene tak sotila na zem, že malinká spadla smerom dozadu rovno na hlavičku, kde sa jej následne vytvorila veľká, mäkká bulva naliata krvou. A teda máme prasknutú lebku,“ šokovala svojimi slovami ustarostená mamička. Dievčatko preto muselo v nemocnici stráviť zopár dní a podstúpiť ďalšie vyšetrenia. 

Tie, našťastie, priniesli pozitívne správy. „CT mozgu dopadlo, chvalabohu, dobre. Za 2 – 3 mesiace sa prasklina na lebke zrastie a postupne sa vstrebe aj mäkká hrčka naliata krvou na hlavičke,“ dodala Glosíková. My sme ju v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, čo sa vlastne v osudné chvíle stalo. 

„Bola to nešťastná náhoda, pani si ju pred sebou vôbec nevšimla, bohužiaľ malinkej sa následne spravila na hlavičke veľká mäkká hrča naliata krvou a po röntgene sme teda zistili, že tam je prasklina na lebke,“ opísala pre Topky.sk Natália s tým, že Zaira sa má veľmi dobre, je ako vždy usmiata, vitálna a spokojná. My teda Natálii prajeme pevné nervy a maličkej skoré uzdravenie! 

Obrovský STRACH tanečnice Glosíkovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.G.)

Viac o téme: Natália Glosíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu