Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známeho českého herca POSTIHLA choroba: Dopomáha si kyslíkovou maskou a... Ledva rozpráva!

Herca Jiřího Langmajera trápia zdravotné problémy Zobraziť galériu (3)
Herca Jiřího Langmajera trápia zdravotné problémy (Zdroj: Instagram J.L.)

PRAHA – Herca Jiřího Langmajera (56) určite poznáte z českých filmov či seriálov. V poslednom čase sa však najčastejšie objavuje v divadlách. Od hrania si ale bude musieť momentálne na istý čas oddýchnuť. Postihla ho totiž choroba...

Jiřímu Langmajerovi učarovalo herectvo už pred viac ako 40 rokmi. Dodnes ho vídame na televíznych obrazovkách v rôznych filmových a seriálových počinoch. Jeho najznámejšie filmy, do ktorých bol obsadený, sú napríklad Copak je to za vojáka, Po čem muži touží či Líbaš jako ďábel. Momentálne sa prevažne venuje divadlu.

Galéria: Jiří Langmajer

Situáciu však teraz skomplikoval jeho nečakane zhoršený zdravotný stav. Najbližšie divadelné predstavenia musel zrušiť! „Ospravedlňujem sa všetkých divákom za odložené predstavenia, ale asi by som vás veľmi nepotešil,“ prezradil vo videu, v ktorom zreteľne počuť, že sa mu ťažšie rozpráva, a v ruke si drží aj kyslíkovú masku na dýchanie.

Známeho českého herca POSTIHLA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.L.)

„Dnes a zajtra rušíme kvôli mojej indispozícii predstavenia. Budem sa snažiť nájsť náhradný termín. Som chorý,“ vysvetlil.

Počas toho, ako sa svojim fanúšikom prihováral, hrala v pozadí hudba, ktorá ich veru nepotešila. „Čo tá pohrebná hudba v pozadí? Niekto tu umiera? Hádam to až také vážne nie je. Skoré uzdravenie, Jirka,“ napísala istá žena.

Podobných komentárov pod jeho príspevkom sa našlo mnoho. Aby český herec nevyvolal okolo seba zbytočný rozruch, všetkých hneď upokojil. „Hudba je, samozrejme, sranda. Dva dni si odpočiniem a budem ok,“ uzavrel. Vyzerá to tak, že to nie je nič vážne a snáď ho postihlo len bežné chrípkové ochorenie.

 

Viac o téme: Jiří Langmajer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu