Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážne chorý herec Marcel Nemec: Mrazivý ODKAZ zosnulej Maríne (†95)... Na toto sa teší po smrti!

Marcel Nemec nechal zosnulej Maríne Kráľovičovej mrazivý odkaz.
Marcel Nemec nechal zosnulej Maríne Kráľovičovej mrazivý odkaz. (Zdroj: Instagram M.N.)

BRATISLAVA - Slovensko v noci zasiahla správa o smrti národnej umelkyne Maríny Kráľovičovej (†95). Smútia za ňou všetci - blízki, verejnosť, hereckí kolegovia. Medzi nimi aj herec Marcel Nemec (51), ktorý bojuje s veľmi agresívnym druhom rakoviny. Maríne poslal do neba mrazivý odkaz... Na toto sa teší po smrti!

Správa o smrti Maríny Kráľovičovej zasiahla Slovensko v pondelok v noci. Herečka zomrela vo večerných hodinách v domove pre seniorov v bratislavskom Starom Meste a informácia sa rýchlo začala šíriť aj na verejnosti. Zasiahla naozaj všetkých... 

Smútok neskrýva ani vážne chorý slovenský herec Marcel Nemec. Zosnulej Maríne poslal odkaz do neba. „Milá pani Marína, ďakujem za prvú profi spoluprácu na javisku pred 35 rokmi. Mám vás rád. Odpočívajte v pokoji,“ napísal pod spoločnú fotku. 

A potom doplnil niečo, čo v kontexte jeho vážnej diagnózy, pri ktorej mu lekári dávajú 12 až 36 mesiacov života, znie naozaj mrazivo. „Teším sa na objatie,“ napísal v závere odkazu pre zosnulú národnú umelkyňu. My veríme, že tak skoro k nemu nedôjde! 

Viac o téme: Marína KráľovičováMarcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu