Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský SMÚTOK českého herca: Zasiahla ho SMRŤ milovaného tvora... Mrazivé DETAILY!

Jana Hrušínského zasiahla smrť. Zobraziť galériu (2)
Jana Hrušínského zasiahla smrť. (Zdroj: CT)

PRAHA - Najhorší deň tohto roka! Takto opísal moment, kedy prišiel o svojho milovaného Jupitera, český herec Jan Hrušínský (67). Jeho kocúr, ktorý mal už 12 rokov, totiž zahynul kvôli nezodpovednosti iného človeka. Z detailov osudného momentu doslova mrazí!

Každý milovník zvierat uzná, že prísť o domáceho miláčika je veľmi bolestivé. Ťažké chvíle aktuálne prežíva aj český herec známy napríklad z komédie Dívka na koštěti, Jan Hrušínský. Na sociálnej sieti Facebook  sa podelil o informáciu, že prišiel o kocúra Jupitera. No hoci mal už 12 rokov, nezomrel na starobu, ale pre nezodpovednosť človeka. 

Galéria: Jan Hrušínský

Z detailov osudných chvíľ, ktoré herec zverejnil, doslova mrazí. „Včera sme mali smutný deň. Najhorší v tomto roku,“ napísal Hrušínský. Ráno sa vraj kocúr vypýtal na záhradu. Rád chodieval na susedný pozemok, ktorý bol prázdny a tam si počas dňa pospal. Urobil tak aj tentokrát. No to sa mu napokon stalo osudným. 

„O chvíľu neskôr tam dierou v plote vleteli tri psy. Bez vodítok, bez náhubkov. Nie moc veľkí, ale evidentne nevycvičení a bojovo naladení. Vrhli sa na rozopatého kocúra, ktorý bohužiaľ prvýkrát v živote nestihol utiecť. Ich majiteľ stál za plotom a čumel na nich, keď kocúra napadli. Ani raz sa nepokúsil ich odvolať, napomenúť, skrátka im v tej krvavej hostine zabrániť,“ šokuje umelec. 

Na to, že sa na susednom pozemku niečo deje, upozornil Hrušínského austrálsky ovčiak, ktorý začal zbesilo štekať. Ako prvá si masaker všimla jeho dcéra Kristýna. „Okamžite letela dole a napriek pokročilému tehotenstvu preliezla cez vysoký plot,a by tie rozzúrené beštie odohnala. Na začiatku 9. mesiaca tehotenstva. Chlap na ňu cez plot pozeral a nepohol ani prstom,“ pokračuje Jan.

Obrovský SMÚTOK českého herca:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Filmové studio Barrandov/Profimedia)

V tom počul dcéru, ako kričí niečo o Jupíkovi, tak za ňou dobehol aj on. „Letím v pyžame tiež von. To už ale bolo zrejme neskoro. Pribehol aj Matej a vliezol tam tiež. Potom mi len podali bezvládneho Jupíka. Dýchal, ale na nárek nemal silu. Chlpy zlepené od psích slín, jazyk vonku z úst. Majiteľ psov tam stále stál a čumel,“ prekvapuje svojimi slovami Hrušínský.

S kocúrom okamžite leteli na veterinu. „Jupík ešte dýchal, bol v šoku a stále bezvládny. Keď mu doktor zaviedol kanylu s liekmi, začal mňaukať. To dávalo nádej. Nechali si ho tam a povedali, nech ideme domov. Asi za dve hdoiny veterinár zavolal, že Jupík dobojoval. Mal prekusnutý chrbát, ľavú zadnú nohu vytrhnutú z kĺbu a tiež prekusnutú. Pretrhnuté črevá. Kúsance na bruchu a na krku. Vzdal to,“ napísal herec a priznal, že pri písaní tohto príspevku plakal ako malý chlapec. 

 

JUPÍK Včera jsme měli smutný den. Nejhorší v tomto roce. Ráno chtěl jít Jupík na zahradu - jako už tisíckrát před tím....

Posted by Jan Hrušínský on Tuesday, November 29, 2022

 

Viac o téme: Ján Hrušínský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu