Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská moderátorka túto PODOBU nezaprie: Wau, veď vyzerajú ako DVOJIČKY!

Katarína Balážiová alias Becca Zobraziť galériu (4)
Katarína Balážiová alias Becca (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Včera sa v podvečerných hodinách uskutočnila prominentná akcia, ktorú prišli podporiť známe tváre. Mikrofónu sa ujala skúsená moderátorka Katarína Balážiová alias Becca, ktorá pozvaných hostí sprevádzala svojím jedinečným hlasom po celý večer. Nášmu oku však neuniklo, že sa náramne podobá na istú zahraničnú herečku. Akoby si z oka vypadli! Veď pozrite sami.

V priestoroch jednej zo známych bratislavských reštaurácií na nábreží Dunaja bolo včera rušno. Konala sa tam veľkolepá párty, ktorá odštartovala uvedenie inovatívnej novinky na slovenský trh. Tou je zariadenie na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2. V duchu priateľskej atmosféry sa niesol celý večer a hosťom spríjemňoval čas na rozhovory, networking a ochutnávku výborného cateringu DJ Lumiere.

Galéria: Veľkolepá Glo X2 párty

Prekvapením večera bolo nečakané spojenie muzikantov z Česka a Slovenska. Akciu známej tabakovej spoločnosti pri príležitosti predstavenia vylepšeného zariadenia glo™ HYPER X2 určeného pre osoby staršie ako 18 rokov prišli podporiť známe mená ako raper Ego, huslista Filip Jančík, speváci Albert Černý a Zofie Dares či česká violončelistka Terezie Kovalová.

Aj vďaka tejto značke sa mohol spojiť ich talent. „Tá spolupráca bola skvelá. Mám všeobecne rada výzvy,“ vyjadrila sa pre Topky.sk Terezie.

Veľkolepú akciu uvádzala po celý večer moderátorka Katarína Balážiová alias Becca, ktorej to za mikrofónom neskutočne pristalo. Všimli ste si však niekedy, že sa Becca náramne podobá na jednu zahraničnú herečku?

Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca  (Zdroj: Vladimír Anjel)

Presnejšie ide o Stanu Katic, ktorá vám je určite dobre známa. V americkom seriáli Vtierka Castle si zahrala hlavnú postavu, detektívku Kate Beckettovú. Podobné črty tváre, mimika a zvodný pohľad sú hlavnými znakmi, ktoré tieto dve úspešné ženy spájajú. Akoby si z oka vypadli! Veď posúďte sami. To, ako to na prominentnej akcii prebiehalo, si môžete pozrieť vyššie v galérii.

Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca  (Zdroj: Vladimír Anjel)

Stana Katic
Zobraziť galériu (4)
Stana Katic  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katarína BalážiováBecca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu