Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká speváčka (41) krátko po pôrode: Z PLACENTY si nechala vyrobiť TINKTÚRU… Takto ju môže využiť!

Olga Lounová Zobraziť galériu (4)
Olga Lounová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Uplynulo len pár dní, odkedy sa z Olgy Lounovej po prvýkrát stala mama. Vo veku 41 rokov priviedla na svet dcérku Arianne, ktorú počala s hokejovým trénerom Honzom. No a popri radosti z prvorodeného dieťatka sa česká speváčka okamžite rozhodla aj pre ďalšie využitie placenty. A to rovno niekoľkými spôsobmi!

Len pár dní po pôrode už Olga svojim fanúšikom odpovedala na rôzne otázky, ktoré jej kládli na jej profile na Instagrame. No a medzi nimi boli aj dopyty ohľadom využitia placenty. Speváčka prezradila, že si z nej dokonca nechala urobiť odtlačok, ktorý si zavesí na stenu ako umelecké dielo. A to ani zďaleka nie je všetko. 

Olga Lounová
Zobraziť galériu (4)
Olga Lounová  (Zdroj: profimedia.sk)

Časti placenty si nechala vysušiť a čo je pre mnohých najväčší "bizár", z ďalšej časti si nechala vyrobiť tinktúru. „Pýtali ste sa, či som si nechala urobiť tinktúru z placenty. Áno, nechala a tiež usušiť na malé kúsky, keby bolo treba,“ prezradila svojim sledovateľom. A čo to vlastne znamená a ako sa takáto tinktúra dá využiť?

„Vyrába sa z časti placenty a 1L kvalitného 40 – 50% alkoholu, v ktorom sa placenta lúhuje 6 týždňov bez prítomnosti svetla. Po spracovaní sa uchováva dlhodobo v tmavej fľaši. Užívať môže matka aj dieťa (staré 12 rokov a viac). Tinktúra môže byť použitá ako základ na výrobu homeopatík. Neodporúča sa užívať denne, je určená na použitie v náročných situáciách. Použitie býva napr. v prechode, pri veľkých hormonálnych výkyvoch, na podporu laktácie, zníženie úzkosti a podobne,” píše portál jozanek.cz, podľa ktorého takáto tinktúra vydrží pri správnom skladovaní navždy až do spotrebovania.

Viac o téme: Olga Lounová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu