Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VOJNA v klane Borisa Kollára: Na Richterovej slová zareagovali jeho deti aj ďalšie mamičky... Takýto je on otec!

Predseda NR SR Boris Kollár a Barbora Richterová Zobraziť galériu (5)
Predseda NR SR Boris Kollár a Barbora Richterová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sociálne siete obletelo vyjadrenie Barbory Richterovej, ktorá Borisovi Kollárovi porodila posledného potomka Aarona. Oznámila tam, že známy multiotecko sa rozhodol viac nebyť súčasťou ich života. Vraj si politik za 5 mesiacov nenašiel čas na osobné stretnutie s novorodeným synom. S týmto však nesúhlasia ďalšie ženy jeho života. A status bývalej plavkyne medzi nimi vyvolal hotovú vojnu. Vyjadrili sa jeho dcéry aj ďalšie mamičky. Takýto je Boris otec!

Barbora Richterová je poslednou známou ženou, ktorá Borisovi Kollárovi porodila dieťa. Dvojica má spolu 11-ročného syna Artura a v júli mu tmavovláska priviedla na svet aj 12. dieťa, syna Aarona. Politik navyše svoju poslednú mamičku vodil aj do spoločnosti. Zdalo sa teda, že bývalá plavkyňa je jeho novou obľúbenkyňou. 

Galéria: Boris Kollár

No po pár mesiacoch je však všetko úplne inak. Začiatkom novembra sme na Topkách informovali, že Boris Kollár bol na dovolenke s neznámou blondínkou... A vzťahy s jeho poslednou mamičkou už tiež ochladli. Natoľko, že Richterová na sociálnu sieť Facebook zavesila šokujúci oznam. 

„Náš tatino sa pred pár mesiacmi rozhodol, že už nechce byť súčasťou nášho života, Aaronko bude mať za chvíľu 5 mesiacov a tatina má zatiaľ iba na papieri, nenašiel si čas na osobné stretnutie...“ informovala s tým, že najťažšie to znáša starší syn Artur. Neskôr sa Barbora vyjadrila, že Boris bol dokonalým otcom – pred vstupom do politiky. 

Kollára sme v tejto súvislosti aj kontaktovali, no k celej záležitosti sa odmietol vyjadriť. „Nevidím dôvod, to je predsa moje súkromie,“ povedal nám. Naopak, jeho ďalšie ženy a dcéry nezostali ticho a v Kollárovom klane akoby vznikla vojna. Vyjadrila sa Barbora Balúchová, ktorá multioteckovi porodila syna Alexandra, Mirka Jakubisová, ktorá s ním má syna Markusa, aj dcéry Alexandra Horňáková a Ester Krištúfková. 

Barbora Balúchová, mamička číslo 9 - syn Alexander Ján

VOJNA v klane Borisa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Miroslava J., mamička číslo 10 - syn Markus

VOJNA v klane Borisa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Ester Krištúfková, tretie dieťa Borisa Kollára

VOJNA v klane Borisa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Alexandra Horňáková, prvé dieťa Borisa Kollára

VOJNA v klane Borisa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu