Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Fialová (48) vôbec nestarne: FOTO z jej mladosti... Wau, tá bola ale kočka!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zuzana Fialová (48) je známa slovenská herečka. Zahrala si v mnohých kinematografických počinoch. Herectvu sa venuje od útleho veku až doteraz. Už v tom čase vyrážala dych nielen svojím hereckým výkonom, ale aj kúzelným vzhľadom. Bola to nesmierna kočka už v mladosti!

Herečka Zuzana Fialová už v mladom veku zahviezdila v rôznych hereckých úlohách. Staršia generácia si ju môže pamätať hlavne zo slovenských filmových počinov. Neskôr si rada zahrala aj v komediálnych seriáloch. Aj keď sa momentálne na obrazovkách tak často neobjavuje, na sociálnych sieťach je stále aktívna.

Galéria: Zuzana Fialová vo filmoch a seriáloch

Naposledy svojich fanúšikov potešila záberom z jej minulosti. Zuzana v mladom veku s istotou nevyrážala dych len hereckým výkonom, ale oko diváka určite vždy potešila aj samotným vzhľadom. Plné pery, vytrhané obočie a uhladený účes. Aj to boli jej poznávacie znaky. Už v tom čase to bola neuveriteľná kočka!

Zuzana sa rozhodla preniesť v čase a zaspomínať si na svoju mladosť. Zalovila v starom archíve fotografií a spomedzi nich vybrala klenot. O tento záber sa podelila aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. K fotke nechýbal ani výstižný popis. „Retro,“ napísala v krátkosti k svojmu mladšiemu ja. Veď, pokochajte sa aj vy!

Zuzana Fialová
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Fialová  (Zdroj: Instagram Z.F.)

Niet pochýb o tom, že Zuzana je naozaj krásna žena a vek u nej nehrá žiadnu rolu. Starnutie sa na nej vôbec nijako nepodpísalo. Pristane jej to vo všetkom a charizma jej doslova srší z očí. Ako sa hovorí, každá žena zreje ako víno a rovnako to platí aj u herečky.

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu