Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TOTÁLNY VÝSMECH: Kollárova blondínka vyzerá inak ako na fotkách... Veď sa na seba vôbec nepodobá!

Kollárov Zobraziť galériu (2)
Kollárov "staronový" objav (Zdroj: Instagram L.V.)

BRATISLAVA – Len včera sa dostala na verejnosť informácia, že predseda parlamentu Boris Kollár (57) si narazil nový úlovok. Má ísť o bratislavskú podnikateľku menom Laura (28). Politik je známy tým, že obľubuje ženy všelijakej krásy, od prirodzenej až po tie s vylepšeniami. Blondínke prezývanej Leyla plastické zákroky taktiež nie sú cudzie. Avšak má to jeden háčik. Slečna vyzerá na fotkách inak ako v skutočnosti!

Boris Kollár si na dovolenku, kam si zrejme išiel oddýchnuť od napätej situácie v parlamente, vzal aj spoločnosť. Mnohí by si mysleli, že pomerne čerstvý otecko zoberie do zahraničia práve matku svojho posledného potomka Barboru Richterovú. Opak je však pravdou a predseda si našiel nový úlovok.

Galéria: Boris Kollár

Ako sme aj včera na Topkách informovali, ide o podnikateľku, ktorá si práve v centre Bratislavy otvorila obchod s oblečením. Preto musí na sociálnych sieťach vyzerať vždy tip-top. Jej dokonalý vzhľad vždy dopĺňa aj bezchybný outfit. Taktiež svojou postavou zaujme oko nejedného chlapa. Avšak nie vždy to tak bolo...

Pred 8 rokmi mala v súťaži X Factor výraznú nadváhu, čo sa odrazilo aj na jej tvári, ktorá pôsobila plnšie. Kilá navyše sú už fuč a blondínka na sebe zamakala. Tiež sa nechala vylepšiť rôznymi úpravami. Azda najvýraznejším vylepšením sú u nej jej pery, ktoré bijú do očí. Je z nej doslova iná žena. Má to však ale jeden háčik. Ľudia ju na ulici vôbec nespoznávajú.

„Ja som už zopárkrát slečnu stretol. Vôbec sa na seba nepodobá. Jej fotky, ktoré vešia na Instagram, sú na míle ďaleko od reality,“ podotkol istý muž na sociálnej sieti. Mnoho ľudí s ním súhlasilo a komentárov na jej diametrálne odlišný vzhľad bolo neúrekom. „To sú dve odlišné ženy? Pán Kollár, keď otvoríte ráno oči, nezľaknete sa?“ opýtal sa komentujúci s ironickým podtónom. „Čo boli tie fotky z letiska, ako vyzerá, a tie, čo dáva na Instagram, to je slušný rozdiel,“ zaznelo tiež. A takto by sa dalo pokračovať...

TOTÁLNY VÝSMECH: Kollárova blondínka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.V/TV JOJ)

Nuž, veľa žien podľahlo modernému trendu výrazného upravovania si fotiek a v skutočnosti vyzerajú úplne inak. Ale zrejme aj to je súčasťou dnešnej doby a vyzerá to tak, že ani takýto výrazný rozdiel v jej vzhľade predsedu parlamentu od spoločnej dovolenky neodradil.

Viac o téme: LeylaBoris Kollára
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu