Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollárov najnovší úlovok: Narazil si SEXI bratislavskú podnikateľku... FOTO Účinkovala aj v súťaži X Factor!

Boris Kollár a jeho najnovší úlovok Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár a jeho najnovší úlovok (Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

BRATISLAVA – Prešli iba dva mesiace od toho, čo sa Boris Kollár (57) ukazoval na verejnosti s mamičkou svojho posledného dieťaťa Barborou Richterovou. V rodinnej idylke však dlho nezotrval a narazil si ďalší úlovok v podobe sexi podnikateľky. Hnedovlásku tentokrát vymenil za blondínku!

Barbora Richterová (33) sa po boku politika Borisa Kollára dlho neohriala. Prestížnym akciám a luxusných dovolenkám je zrejme koniec. Pred štyrmi mesiacmi mu síce porodila dieťa číslo 12, ale vyzerá to tak, že rodinná idylka mu nie je veľmi po chuti. Od otcovských povinností utiekol k mladšej blondínke (28)!

Spolu s ňou mal podľa informácii Nového Času navštíviť Spojené arabské emiráty. Po pár dňoch slnenia sa na dovolenke opustili Dubaj a vrátili sa na viedenské letisko. Tam ich ich spolu prichytili médiá, ako nasadli do štátnej dodávky. Jeho najnovší úlovok by mala byť bratislavská podnikateľka známa pod prezývkou Leyla.

Jej skutočné meno je Laura a v roku 2014 sa ukázala v speváckej súťaži X Factor, kde sa postavila pred porotu v zložení Ondrej Brzobohatý, Sisa Sklovská, Celeste Buckingham a Oto Klempíř. Svojím vtedajším výzorom mužskú časť poroty poriadne ohúrila.

Kollárov najnovší úlovok: Narazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Teraz však vyzerá úplne inak! Od jej účasti v šou prešlo osem rokov a čas sa s istotou podpísal aj na jej zmene výzoru. Výrazne schudla a ukážkovú postavu rada prezentuje aj na sociálnych sieťach. Taktiež podľahla trendu vylepšení.

Kollárov najnovší úlovok: Narazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Aj keď je Laura slobodná mamička, Kollárovi to zrejme neprekáža a napriek tomu s ňou udržiava podľa všetkého bližší kontakt. Ich románik však nezačal týmto krátkym „výletom“. Spomínanej redakcii sa ešte podarilo zistiť, že sa predseda parlamentu s blondínkou pozná dlhé roky a v jeho okolí sa pohybuje už istý čas. 

Viac o téme: Barbora RichterováBoris KollárX FactorLeyla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu