Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajšie VIDEO Dominiky Cibulkovej: Malý Jakubko už videl svojho súrodenca!

Dominika Cibulková s jej manželom Michalom Navarom oznámila, že je tehotná, touto fotkou Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková s jej manželom Michalom Navarom oznámila, že je tehotná, touto fotkou (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Bývalá svetová štvorka v tenise Dominika Cibulková (33) oznámila, že je tehotná, spoločnou rodinnou fotografiou na sociálnej sieti. A teraz zverejnila azda to najkrajšie video. Svojmu synovi Jakubkovi ukázala jeho budúceho bračeka alebo sestričku.

Budúca dvojnásobná mama a bývalá svetová štvorka Dominika Cibulková potom sa nedávno po prvýkrát v požehnanom stave ukázala na verejnosti počas módnej akcie v jednom z bratislavských obchodných centier. Teraz zverejnila na svojom instagramovom profile azda to najkrajšie video.

Dominika Cibulková je v 4. mesiaci tehotenstva
Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková je v 4. mesiaci tehotenstva  (Zdroj: Ján Zemiar)

Včera sa Dominika na svojej sociálnej sieti podelila s fanúšikmi o tento zázračný moment. Video zachytáva, ako dvojročnému Jakubkovi, jej prvorodenému synovi, ukázala jeho budúceho súrodenca cez ultrazvuk. 

„Tvoje srdce bije vďaka našej láske a naša láska je silnejšia vďaka tebe,” napísala Dominika pod dojímavé video, kde vidno, ako sa malý Jakubko ide pozrieť na svojho bračeka alebo sestričku. Dominika s jej manželom Michalom Navarom a ich synom sa už vytúženého prírastku v rodine nevedia dočkať, o čom svedčia aj ich úprimné emócie plné radosti z očakávania, ktoré sú zachytené v spomínanom videu. Tieto zábery vás rozhodne nenechajú chladnými.

Dominika sa pomaly ale isto pekne zaguľacuje a o svojom tehotenstve a o tom, že už je pohlavie známe, prehovorila aj v našom rozhovore. Zatiaľ si však túto informáciu necháva pre seba a jej najbližších.

Rozhovor s Dominikou Cibulkovou (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu