Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koščovej FOTO v podprsenke: Otvorene o intímnej téme... Hanbila som sa!

Katarína Koščová Zobraziť galériu (4)
Katarína Koščová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Speváčka Katarína Koščová rozhodne nepatrí k tým umelcom, čo sa prezentujú na sociálnych sieťach odvážnymi zábermi. Teraz ale vyšla zo svojej komfortnej zóny a ukázala sa tak, ako ju fanúšikovia ešte nevideli.

V časoch, keď vyhrala SuperStar, mala Katarína Koščová nejaké tie kilá navyše. A to platilo až donedávna. 

Koščovej FOTO v podprsenke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Speváčka však na sebe zamakala a teraz ohuruje schudnutou postavou. Istú zmenu bolo vidieť už v novembri minulého roka a teraz vyzerá Katka fakt výborne. 

Daniel Špiner a Katarína Koščová
Zobraziť galériu (4)
Daniel Špiner a Katarína Koščová  (Zdroj: Instagram K.K.)

Zrejme aj zhodené kilogramy ju posmelili k tomu, že na sociálnej sieti zverejnila odhalenejší záber. Fanúšikom sa ukázala s rozopnutou košeľou a trčiacou podprsenkou.

Navyše sa zverila so svojimi pocitmi ohľadom ženskej a pomerne intímnej témy. „Celý život mám veľké prsia a vždy som tým trpela, dlhé roky som sa hanbila, potom som sa prestala, ale zasa prišla bolesť chrbta, čiže mi to vždy prišlo, že prsia sú jedna veľká oštara,” prezradila. 

Koščovej FOTO v podprsenke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Ako dodala, až po štyridsiatke zistila, že prsia nemusia byť na oštaru a nemusia spôsobovať bolesť, ak si žena vyberie správnu bielizeň. „Zistila som napríklad, že nosím úplne zlý obvod – o 15 cm väčší ako potrebujem. Čiže moja podprsenka vôbec neplnila nosnú funkciu, aj preto tá bolesť chrbta. Zistila som, že si je treba prsia v košíčkoch správne uložiť, nie ich len tak halabala šupnúť a hotovo,” zdôverila sa. Nuž, ako sa hovorí – radšej urobiť správnu zmenu neskoro ako nikdy. 

Viac o téme: Katarína Koščová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu